Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Nasi Beriani Lorong Tikus

Assalammualaikum,

Weeee~~~ hari nie kenyang sungguh sebab ada orang belanja for lunch . Menu kalau korang tengok nama, mesti rasa cam ngeri jerk kan. Jgn nilai dari nama, memang sedap weiii.

Memula YY tahu pasal Nasi Beriani Lorong nie, masa YY keje kat bank dulu. Opis YY kat area bangsar, gigih diowg pi naik LRT semata nak pi beli Nasi beriani nie. Mesti korang tertanya-tanya kat mana kan. Nasi Beriani nie di jual dekat lorong hampir dengan Central Market. Masa YY keje bank dulu, diowg panggil Nasi Tiga Tujuh. Sebab? Masa tue harga nya baru RM3.70 , Nasi beriani ayam lengkap dengan sayur acar , sambal dan kari. Murah kan?

Now, harganya telah mencecah RM5. Still murah dari kedai2 nasi Beriani yang terkenal nama nya. Yang penting sedap dan murah . Korang kalau nak tahu kat mana, boleh lah tanya kat ruangan komen eh. Korang jgn pelik plak nama tue, itu sesuka hati kitaorg letak nama tau. Yang betul lupa sudah. Siap blh buat tempahan, kalau nak beli banyak. Korang call jerk, then dtg terus amik jaaaa. Senang kan.



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah