Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Day 2 Trip To Pangkor with Santai Travel & Tourism Malaysia | Snorkeling

Assalammualaikum,



Hai uolsss, hari nie dah 2hari YY bersama Santai Travel dan Tourism Malaysia. Pepagi kami bekpes dengan hidangan yang agak lazat dan meriah. Kemudian kitaorg naik boat ke sebuah pulau untuk aktiviti snorkeling.

YY baru turun dalam air kejap ja, dah mabuk. Pening nak muntah semua. Nampak sangat memang x biasa snorkeling kan. Pening lalat plak tetiba naik boat kan. Tapi dahsat lah uncle yg bawak boat , siap buat drift lagik. Kitaorg dalam boat dah menjerit sampai nak hilang suara.

Di hidangkan makan tengahari di tepi pantai, dengan menu seafood. Memang terbaik lah. Tapi bila bab YY memancing lepas snorkeling tadik, xde rezki sekor ikan pun makan umpan.

P/S : memang indah kejadian alam ciptaanMU.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah