Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Giveaway from YY | Saya Nak OLe - OLe dari Korea

STICKY POST 
Assalammualaikum *___*,


Seperti yang di janji kan. YY pernah citer nak buat GA Ole-Ole dari Korea kan. So, kini tibalah masa nyer. Maaf lah YY lambat buat GA nie. Tapi, YY x lupa hokeeey. Harap korunk sudi lah join GA YY nie yerrr.




Cara-cara penyertaan ::








* Letak banner nie dengan link kan ke Entri nie.
* Buat entri dengan tajuk : Nak OLe - OLe Korea dari yanayassin.blogspot.com
* Kat entri nie, cerita kan tempat percutian yang menjadi impian anda dan dengan sape nak bercuti tueee???

* Follow Blog nie
* Follow Fanpage Blog Yana Yassin < SINI >
* Follow Twitter YY < SINI >
Follow memfollow nie x wajib, hanya untuk berhubung dengan lebih rapat lagi.
* Tag 3 orang bloggers dan pastikan diowng tau yg diowg di tag eh.
* Link kan Post Entri anda ke Bahagian komen dibawah entri ini.




Tarikh tutup 31 oktober 2011



OLe - OLe nyer adalah ::


No. 1


No. 2


Fridge Magnet dari KOREA.



Nie di antara Kisah - Kisah YY di KOREA. Sudi2 lah baca yerrr.



Kisah KOREA 1 < SINI >

Kisah KOREA 2 < SINI >

Kisah KOREA 3 < SINI >

Kisah KOREA 4 < SINI >

Kisah KOREA 5 < SINI >


Kisah KOREA 6 < SINI >

VIDEO di KOREA < SINI >


*** Senarai peserta JOIN kat < SINI >

91 comments:

  1. yeah, nak joinn ^^ tapi, skrg kena off pulak , esok lah ash join ye sis ^^ hehe

    ReplyDelete
  2. nak gak gi korea..tapi???good luck yer yana..

    ReplyDelete
  3. ehh ,mama kasi on9 kejap lahh ,ash join lahh ^^


    http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  4. salam, sy join :)

    http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    tqvm~~

    ReplyDelete
  5. tya join :)

    http://fafatya-kamal.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  6. JOIN

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  7. cp join:)
    http://cpluckiest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  8. As-salam..

    Kak Nida turut serta... moga ada rezeki dapat souvenir dari Korea... ameeeeeeeennnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    id FB: Along Nida
    id follower: Nida
    id twitter: ibumizahazianis

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. http://kpopfa93.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    joined!

    ReplyDelete
  10. join ye

    http://24-7nay.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  11. join..

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  12. salam...join jugak...

    http://syawalyafiqmybaby.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

    p/s : puan Tia tu bos saya kat opis..mmg kenai itu olang..kikikikik..N mmg tau jugak dier ke sana

    ReplyDelete
  13. As Salam... Ninie join..

    http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  14. hYe...
    j0in ur GA...

    http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    tq...
    ;)

    ReplyDelete
  15. join gk! :D

    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  16. SAYAAA JOIN! HRP2 ADA REZEKI :)

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    THANK YOUUU ! :)

    ReplyDelete
  17. join (!) ^^

    http://rarableeding.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  18. http://atienabila.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    join..

    ReplyDelete
  19. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    TQVM

    ReplyDelete
  20. join suda..jmput singgah :)

    http://bellamizam.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  21. wah bestnya dpt g korea...anak akak ni pun kalau ckp nk g cuti2 ke korea mesti hepi puya lah...hehe..

    nti la akak join esok2 ye...mlm ni tak smpt...hehe

    ReplyDelete
  22. wah nak sgt g korea.....2nd place yg einz nak g sgt....

    http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ok einz join k~

    ReplyDelete
  23. dh menyemak kt GA ni dh..:P

    http://lindasyasya.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  24. azie join..

    id-azie azian

    http://duniacontest-azie.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  25. nak join gakkkk....tq..

    http://meandfriendship.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  26. YY kami ta sempt join lgi minggu nie..kalu bg pegepit nota tu free utk kmi boley hehe..kamidah share GA ni kat FB as my support for you,,sori eh YY

    ReplyDelete
  27. join

    http://jaajahatga.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  28. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    join

    ReplyDelete
  29. miss ozja join!

    http://pinkliciousme.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  30. Hi Yana,

    dah join ur GA here: http://zb-giveawaycontest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    Love Hugs,
    Zura

    Join my GA: http://zura-baharudin.blogspot.com/2011/10/special-give-away-contest-prudential.html

    ReplyDelete
  31. join

    http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    tq

    ReplyDelete
  32. Khai join.

    Id-Khai

    http://khai-contest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  33. salam,
    sy join yer :)

    http://nonaswc.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    thanks.

    ReplyDelete
  34. dtg join GA...
    jmput singgah..

    link
    http://bellamizam.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  35. join2!



    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  36. salam yana..

    akak dh join ni

    http://lovelymasha.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  37. nak join2....

    http://meandfriendship.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  39. hai hai saya join epp :D


    http://nasyabella.blogspot.com/2011/10/nak-join-klik-sini-saya-nak-ke-italy.html

    ReplyDelete
  40. http://aq-suka-contest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    join !

    ReplyDelete
  41. CK join ye.

    Id Fb-norzie hany

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  42. saya join...

    id / id FB : Fadzillah Kamarudin

    id twitter : FadzillahFarouk

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  43. saya join!

    http://belogkayangan.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  44. cikhoneybee join :

    id fb: Nur Darmia
    twitter tkde lorh. hehehe

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  45. http://acapconga.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  46. http://kuchakinah.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    sy ditag dan sy join :)

    ReplyDelete
  47. http://kuchakinah.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    sy ditag dan sy join :)

    ReplyDelete
  48. join
    http://edsassin-story.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  49. Join

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    Tak dapat gi korea dapat ole ole ni pun jadilah...

    ReplyDelete
  50. saya join

    http://jommenang.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  51. Nyss join!!!

    http://optinisstic.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  52. Nyss join!

    http://optinisstic.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  53. http://kotakpinks.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  54. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  55. adek join tau kaka comel :)
    :: http://kokikokimis-storymory.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html ::

    tenkieee

    ReplyDelete
  56. sha join ya..

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  57. sha join ya...

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  58. http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  59. yeyeaaaa..pelangi join =)



    http://pelangi6767.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  60. http://taufidris.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  61. saje nak try nasib..harap2nasib tu baiklah yek

    http://bilakukatacinta.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  62. Join

    http://usharapa.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  63. QARD JOIN

    http://qard91.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  64. salam

    yeyeaaaa..izan join =)

    http://izancute.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  65. http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  66. Alycia join..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    tq ;)

    ReplyDelete
  67. Dah join

    http://ytelife.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  68. sy join...

    http://aanie-contest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  69. syeeda join

    http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  70. syeeda join

    http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  71. syeeda join

    http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  72. SALAM.K.ATIE jOIN.

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  73. http://ogy2112.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  74. http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  75. http://rinna57.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  76. join

    http://norazwa50.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  77. join jugakj

    http://erawatie18.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  78. http://ayuayu101.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  79. join

    http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  80. join

    id;sofiah

    http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  81. SALAM INA jOIN.

    http://inasepi.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  82. http://inahasan.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  83. salam kenal..
    join jugak

    http://giler-contest.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    Id:Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
    Id Fb : adlin mohamad
    Id Tweet : lin_anakmak

    ReplyDelete
  84. Me Join.

    Id-Shema

    http://sentuhanshema.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  85. nana join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    ReplyDelete
  86. Dah joint. Mujur masih sempat.


    http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2011/10/ole-ole-korea-ga-by-yana-yassin.html

    ReplyDelete
  87. sis..ifa join!
    nasib baik sempat..fuhh..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/10/nak-ole-ole-korea-dari.html

    tq sis!nk FM!hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah