Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Hai Assez Slymm | Saya Nak Kurussssss !!!!


Assalammualaikum,



Alahai , sejak bersalin kan Nur Qaireen Iman , memang terasa sungguh badan nie duk membesar bagai johan . Nafsu makan , Ya Ampunnnn . Lain macam sungguh . Berselera sesaja . Walaupun laki iolsss xde lah bising , tapi macam sedar diri lah pulak . Nak berjalan bebanyak , cepat benar sakit tumit . Now dah effect kat lutut plak . Dahsyat sungguh penangan kegemukkan nie . Nampak x macam kritikal kan , kan , kan . 



So, adalah seseorang yang suh YY duk gunakan produk nie . Katanya boleh kuruih . Dengar boleh kuruih , kita lelaju lah nak cuba kan . Mana tau boleh ramping cam Scha Alyahya . Kagum wei , past bersalin dia maintain kurus . Sebelum tue , mari kita citer apa yang bagus nya ngan produk nie .



Kelebihannya :

* Membakar dan mencairkan lemak di badan dengan cepat  berkesan

* Bertindak sebagai 'carbo blocker' - Menghalang penyerapan karbohidrat dari diserap badan

* Tiada kesan sampingan & selamat diguna oleh semua

* Memberikan rasa kenyang kepada pengguna sepanjang hari




See, kelebihannya dah buat kita teruja kan . Nak kurus punya pasal , kita patut cuba nie . Harga pun sekarang tengah promosi tau . Dengan khasiat yang banyak , tapi harga sangat berpatutan . Cecepat korang meh order dan kita kurus sesamaaaa .




HARGA BIASA : RM 150

HARGA PROMOSI : 

RM 99 SAHAJA (semenanjung) 

RM110 SAHAJA (sabah/sarawak)
 

FREE
POS LAJU SELURUH MALAYSIA






Eh, kemain citer kelebihan bagai , tapi apa nama produk yang menarik nie kan . Ini lah dia :


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



memperkenalkan Assez Slymm


Kurus dengan Assez Slymm

Cara Penggunaan Assez Slymm :

Amalkan minuman Assez Slymm 1-2 kali sehari sebelum makan.
Bancuh sahaja dengan air panas dan minum.




Perasaan selepas minum Assez Slymm , YY amalkan pagi sebagai ganti untuk sarapan . Sedap rasa cam minum oat , bau pun sedap . Kenyang pun kenyang . Boleh bertahan lah perut nie sebelum nak sampai ke tengahari . Kalau x tue , lepas sarapan ada jer benda yang nak dikunyah . Jimat dah tue , tak perlu nak beli stok jajan ke , roti ke untuk kudapan sebelum menjelang tengahari .



Kurus dengan Assez Slymm  Kurus dengan Assez Slymm  Kurus dengan Assez Slymm

Kurus dengan Assez Slymm

Dapnyaaaa Smile





Setiap Pembelian, Korang Akan dapat

Panduan Untuk Kuruskan Badan 
Dengan Cepat

PERCUMA! 
(Khas untuk bantu korang kurus cepat)






Kurus dengan Assez Slymm


Cara membeli Assez Slymm :

SMS KOD "AS9" & HANTAR KE 

013-9200106 

(DISKAUN & CARA PEMBELIAN akan dihantar terus ke telefon korang kurang dari 1 minit)



MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIDAK BERKESAN





Kalau korang nak jadi pengedar pun boleh tau . Kot lah nak cari duit poket . Pengedar di seluruh Malaysia di perlukan . Ce korang hubungi 013 – 9200106 .








P/S : Berebut ngan laki iols, tetiba dia pun nak kuruih gak .





UNITEN Open Day 2015


Assalammualaikum,

Keputusan SPM pun dah keluar . Korang yang baru dapat result , ada plan tak nak sambung belajar kat mana dan kos apa ? Baru – baru nie , Universiti Tenaga Nasional ( UNITEN ) telah mengadakan Hari Terbuka 2015 atau Open Day 2015 di Bangunan Pengurusan , Kampus Putrajaya pada 7 Mac 2015 dari jam 9.00 pagi - 5.00 petang . Acara ini merupakan acara tahunan UNITEN yang ke-13 , sejak penubuhannya pada tahun 1997.



Pelbagai acara menarik telah disediakan untuk pengujung seperti pameran pendidikan dan kerjaya dari Kolej Pengajian Asas dan Umum , Kolej Kejuruteraan , Kolej Teknologi Maklumat , Kolej Pengurusan Bisnes dan Perakaunan serta Kolej Pengajian Siswazah . Kaunter khidmat nasihat dan kaunseling serta kaunter bantuan pembiayaan dari institusi kewangan juga disediakan .



Pengajian di UNITEN



Tawaran istimewa turut disediakan untuk pengujung pada Hari Terbuka seperti pemohon akan menerima surat tawaran yang akan dikeluarkan serta – merta untuk bakal pelajar yang memenuhi syarat – syarat kelayakan yang telah ditetapkan . Paling menarik , pemberian diskaun 100% bagi yuran memproses permohonan dari para pemohon . Selain itu , pengecualian bayaran menunjukkan Kesungguhan ( BMK ) sebanyak RM 300 akan diberi kepada 100 orang pelajar pertama yang berjaya ditawarkan semasa Hari terbuka UNITEN.



Pengajian di UNITEN



UNITEN mensasarkan seramai 3030 pelajar baru bagi kemasukan Jun 2015. Ini meliputi pembelajaran diploma , Ijazah dan Pasca Ijazah . Bagi bakal pelajar , mereka berpeluang berinteraksi secara langsung dengan para pensyarah dan warga akademik UNITEN .


Ini antara Pengajian yang terdapat di UNITEN :


Pengajian di UNITEN

Adam nanti nak belajar Engineering kan ??



 College Of Engineering

1. Electrical and Electronics Engineering

2. Electrical Power Of Engineering

3. Mechanical Engineering

4. Civil Engineering

5. Computer & Communication Engineering .




Pengajian di UNITEN



College Of Business Management & Accounting

1. Finance

2. Business Administration in Marketing.

3. Business Administration in Entrepreneur Development .

4. Business Administration in Human Resource Managemant .

5. Accounting

6. International Business .




Pengajian di UNITEN


College Information Technology

1. Computer Science ( Software Engineering )

2. Computer Science ( Systems & Networking )

3. Information Technology ( Graphics & Multimedia )

4. Information Technology ( Information Systems )



Pengajian di UNITEN



Yuran Pengajian di UNITEN di antara RM 14,000 sehingga RM 68,000 mengikut pengajian .



Program Pengajian Tempoh Pengajian Yuran Pengajian
Foundation Programmes 
1 Year RM 14,000 – RM 16,000
Diploma Programmes
2 1/2 Years RM 21,000 – RM 24,200
Engineering Programmes
4 Years RM 68,000
Computer Scienes and IT Programmes 
3 Years RM 52,000
Accounting  and Business Programmes
3 / 4 Years RM 43,000 – RM 56,000




Pengajian di UNITEN

Menuntut ilmu sepanjang hayat .




Jangan risau bab kos belajar , UNITEN ada menyediakan beberapa pinjaman pelajaran yang boleh membantu korang untuk menyambung pengajian . Diantaranya :



1 . PTPTN ( Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi  Nasional )

2. MARA – Majlis Amanah Rakyat .

3. YTAR – Yayasan Tunku Abdul Rahman

4. YTN – Yayasan Tenaga Nasional

5. JPA – Jabatan Perkhidmatan Awam

6. YCU – Yayasan Cancelor Uniten

7. Pinjaman Pelajaran Negeri Selangor

8. Yayasan Pahang

9. Yayasan Khazanah




Uniten Facilities




UNITEN, Putrajaya Campus, 

Jalan IKRAM-UNITEN, 43000 Kajang, Selangor. Tel: 603-8921 2020, Fax: 603-8928 7166.



UNITEN, Sultan Haji Ahmad Shah Campus, 

26700 Bandar Muadzam Shah, Pahang. Tel: 609-455 2020, Fax: 609-455 2000.










P/S : Lelama keje , rasa cam nak sambung belajar balik .





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah