Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Kimball Asian Spaghetti Sauce | Mudah , Jimat Masa , Sedap

Assalammualaikum,



Korang mesti biasa dengar Kimball kan . Alah , ada memacam produk makanan yang telah di keluarkan oleh Kimball . Kimball sangat memahami perasaan Supermak yang nak menguruskan rumahtangga , urus anak , nak memasak lagi . So, kalau lah dapat sediakan makanan dengan super pantas dan menguruskan rumahtangga sekali . Memang ohsem lah. .



Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam




Kimball kini mengeluarkan Sos Pasta Asia yang bercirikan tekak orang Malaysia . Dengan 3 jenis sos iaitu Kari , Rendang dan Tomyam . Pasti memudahkan lagi tugas mak – mak di dapur . Terus rasa hebat tau , contohnya dalam masa tak sampai 15 minit boleh siap Spaghetti Rendang . Terbaik kan .




Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam

Rendang , Tom Yam , Kari 



Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam




Sempena pelancaran Sos Pasta Asia Kimball baru-baru nie , satu acara “Great Pasta Cook-Off” yang disertai oleh selebriti berbakat Yasmin Hani yang mencabar pemenang MasterChef Malaysia musim pertama Dr Ezani Farhana Md. Monoto untuk pertandingan memasak . Idea cabaran memasak nie adalah untuk membuktikan penyediakan makanan menggunakan teknik konvensional yang dimasak oleh Yasmin Hani dan Dr Ezani menggunakan Sos Kimball Pasta Asia yang menggunakan kaedah 3 langkah yang lebih mudah .



Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam

Cabaran Memasak -“Great Pasta Cook-Off” 




Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam



Memasak Spaghetti Tomyam dengan 2 cara yang berbeza . 



Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam

YY membantu Yasmin Hani 



Sape yang menang memasak ??? Dah tentu lah Dr. Ezani yang menggunakan Sos Kimball Pasta Asia . Mudah dan cepat uolsss . Yasmin Hani yang guna kaedah lama , dengan nak menumis bagai . Nak potong memotong bahan lagi , siap YY kena bantu tau . Tapi tetap lambat siap . Terbukti menggunakan Sos Kimball Pasta Asia lebih menjimatkan masa dan sedap .



Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam

Masa Dr. Ezani – Masak Menggunakan Sos Pasta Asia Kimball Tomyam




Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam

Masa Yasmin Hani – Masak Cara Konvensional Pasta Tomyam





Korang boleh dapatkan Sos Kimball Pasta Asia perisa kari , Rendang dan Tomyam di pasaran . Harga pun berpatutan . Anak – anak pun pasti suka kalau bila dapat hidangan baru yang lazat. Citarasa Timur dan Asia di gabungkan .




Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam




Cara masak memang senang gilosss . Sos dah ada , korang cuma perlu tambah apa yang menjadi kesukaan korang . Macam Daging or ayam cincang ke , sausage potong kekechik ke , atau korang nak letak udang pun boleh . Lepas dah tumis bahan korang , then masuk sos . Siap . Tak yah nak tambah garam pun . Semua dah ada dalam sos . Rebus Spaghetti . Yeaaah , dah boleh makan . Senang bebenor . Jimat masa .




Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam   Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam   Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam

Resepi menggunakan Sos Pasta Asia Kimball



Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam



Harga ?? Sangat berpatutan . Dengan Harga RM 4.95 , Kimball Sos Spaghetti 350gram . Sebotol boleh makan 4 orang camgitue . Bergantung kepada situasi dan keadaan . Kot kuat makan , boleh rasa nya sebotol sorang . Sebab sedap kot .



Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam

Pilihan YY – Sos Spaghetti Rendang




Kimball Asian Spaghetti Sauce Citarasa malaysia kari , Rendang , Tom Yam

Kami Sayang Kimball Smile






Facebook : Kimball Malaysia .








P/S : Stok Wajib barang dapur lepas nie .






Hai Assez Slymm | Saya Nak Kurussssss !!!!


Assalammualaikum,



Alahai , sejak bersalin kan Nur Qaireen Iman , memang terasa sungguh badan nie duk membesar bagai johan . Nafsu makan , Ya Ampunnnn . Lain macam sungguh . Berselera sesaja . Walaupun laki iolsss xde lah bising , tapi macam sedar diri lah pulak . Nak berjalan bebanyak , cepat benar sakit tumit . Now dah effect kat lutut plak . Dahsyat sungguh penangan kegemukkan nie . Nampak x macam kritikal kan , kan , kan . 



So, adalah seseorang yang suh YY duk gunakan produk nie . Katanya boleh kuruih . Dengar boleh kuruih , kita lelaju lah nak cuba kan . Mana tau boleh ramping cam Scha Alyahya . Kagum wei , past bersalin dia maintain kurus . Sebelum tue , mari kita citer apa yang bagus nya ngan produk nie .



Kelebihannya :

* Membakar dan mencairkan lemak di badan dengan cepat  berkesan

* Bertindak sebagai 'carbo blocker' - Menghalang penyerapan karbohidrat dari diserap badan

* Tiada kesan sampingan & selamat diguna oleh semua

* Memberikan rasa kenyang kepada pengguna sepanjang hari




See, kelebihannya dah buat kita teruja kan . Nak kurus punya pasal , kita patut cuba nie . Harga pun sekarang tengah promosi tau . Dengan khasiat yang banyak , tapi harga sangat berpatutan . Cecepat korang meh order dan kita kurus sesamaaaa .




HARGA BIASA : RM 150

HARGA PROMOSI : 

RM 99 SAHAJA (semenanjung) 

RM110 SAHAJA (sabah/sarawak)
 

FREE
POS LAJU SELURUH MALAYSIA






Eh, kemain citer kelebihan bagai , tapi apa nama produk yang menarik nie kan . Ini lah dia :


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



memperkenalkan Assez Slymm


Kurus dengan Assez Slymm

Cara Penggunaan Assez Slymm :

Amalkan minuman Assez Slymm 1-2 kali sehari sebelum makan.
Bancuh sahaja dengan air panas dan minum.




Perasaan selepas minum Assez Slymm , YY amalkan pagi sebagai ganti untuk sarapan . Sedap rasa cam minum oat , bau pun sedap . Kenyang pun kenyang . Boleh bertahan lah perut nie sebelum nak sampai ke tengahari . Kalau x tue , lepas sarapan ada jer benda yang nak dikunyah . Jimat dah tue , tak perlu nak beli stok jajan ke , roti ke untuk kudapan sebelum menjelang tengahari .



Kurus dengan Assez Slymm  Kurus dengan Assez Slymm  Kurus dengan Assez Slymm

Kurus dengan Assez Slymm

Dapnyaaaa Smile





Setiap Pembelian, Korang Akan dapat

Panduan Untuk Kuruskan Badan 
Dengan Cepat

PERCUMA! 
(Khas untuk bantu korang kurus cepat)






Kurus dengan Assez Slymm


Cara membeli Assez Slymm :

SMS KOD "AS9" & HANTAR KE 

013-9200106 

(DISKAUN & CARA PEMBELIAN akan dihantar terus ke telefon korang kurang dari 1 minit)



MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIDAK BERKESAN





Kalau korang nak jadi pengedar pun boleh tau . Kot lah nak cari duit poket . Pengedar di seluruh Malaysia di perlukan . Ce korang hubungi 013 – 9200106 .








P/S : Berebut ngan laki iols, tetiba dia pun nak kuruih gak .





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah