Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Jalan2 kat LuMut ::

Hai uolsss,... terperam lama dh kisah jejalan ke Lumut nie,.... nie suma gara2 si kembar nyer adik kawin kat sabak bernam,.... so kalau dari kl x ke jauh, dlm 3 jam gitueee,.... jadi kita ngan ayu plan jumaat past keje gerak ke lumut, singgah umah ayu yg jarang2 dia balik sbb kerjaya kat kl kan,.....agak2 kul 10.30 mlm gerak dari kl,... kul 2pg sampai lah kami ke Pengkalan TLDM, Lumut. payah jugak nak masuk dalam Kem nieee,... nama pun kem tentera kan,.. !!! Mata ngantuksss sudah ngantokss giler, sampai2 jerk tido lah apa
laeeiiii,..............

Masa nie tgh tggu pas masuk.
Pas keluar masuk sepanjang di pengkalan
Esok nyer, plan nak jejalan kat lumut,.. kebetulan cousin pun mmg duk kat dlm pengkalan nie,.... jadi ajak dia join sekali arrr,...... kunun2 ayu yang nak bawak jalan, tapi last2 cousin yg bawak,.. dari lumut ke setiawan,... siap g tgk monyet kat Taman Paya bakau,.....Kat setiawan kitorg sempat g tgk wayang citer I'm No Four,... best wooo citer niee,... layans gak, x saba nak tunggu sambungan nyer, pasti ada punyerrr,......Dari tengahari kuar,... kul 10mlm baru sampai umah, kaki sudah mau cabut,... penat gilerrrr...sempat sebelum balik g makan cahr kueh tiaw kat stadium,..... dap gak !!!!

Ayu & me
salah satu kapal TLDM
My cousin & me
panggung wayang layan "i'm no four"
@Taman Paya Bakau,.. Banyak Monyet








Ahad ,.. pepagi dah bangun,.... nak gerak ke sabak, dari lumut ke sabak ada lah dalam 1jam,...... sblm kuar, siap ayu buat bfast dolu,, lempeng cecah ngan sardin,... sedap wooo !!!!!



Mentarang

Balik dari kenduwi,.. terus kami menuju ke kl,.. sblm tue siap singgah beli mentarang,.... kita suka makan mentarang nie, tapi payah nak dapat kat kl. mmg xde pun,.....Sampai sg. buloh singgah pulak kat umah alang. Alang jamu ngan bihun sup  ,... air tangan mak ler. kalau alang yg masak, mau hujan ribut mari,.. hahahahhaha !!!!sampai umah, baru badan rasa penat gilerrr,... sok pulak koje,... arrghhh !!!! mau coti2 lagikkkk,.. x sabar menunggu April,... lalalalalalalaaa !!!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah