Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Trip To Langkawi - Post Mortem ::

Assalammualaikum uols ^____^,...

Lor, kata dah habis citer pasal langkawi kan, nape ada tajuk post mortem nie kan. Alah, macam lah x biasa kan. Kalau dah lepas bercuti, mesti lah nak buat kajian. Apa lebih, apa kurang nyer trip kitaorg nie. So, senang nanti nak perbaiki mana2 yang silap. Padahal lebih kepada nak amik cd gambar dari angah. X sabar wei, jeles dah bila achik kata dia dah dapat dari angah. Ini tidak adil kan, kan, kan,.


Memula nak jumpa kat McD, Tawakal. Kunun2 nak ngimbau kenangan zaman sekolah. McD Tawakal nie port lepak dari zaman sekolah rendah sampai sekolah menengah tau. Dari x berapa nak cun, sekarang dah cun wo. Siap ada tempat smooking dan non smooke lagik. Tapi last minit vebue di tukar ke McD,ampang park.Apa lagik, kesana lah kita. Kebetulan Sabtu tue angah, alang ngan achik suma kena keje. kite jer lah yg melepak kat umah ja pun.

alang tarak senyum,.. kena balik awal eh.
gedixsss jaaaaaa kaaannnn
sedang memphotoshop pict alang,. auwww
mahu pulang sudah
Sampai2 ja alang dah standby, sebab dekat jer pun dari citibank( alang keje sabtu tue ). Dah suh awal2 cari tempat dekat ngan plug. Malas sebenar nyer nak guna batery lappy.Alang dah sibuk2 nak tgk gambar, nak load kat fb dia. G pun alang kena balik awal sebab ubat abah ada kat alang n abah cuci buah pinggang mula  kul 7mlm. Jadi kul 6ptg alah dah kena cabut. Angah ngan achik laks sampai lambat dalam kul 5.30 cam tue. So, ada setengah jam jer lagi masa tue tgk gambar dan sessi gelak. Mmg memasing gelak x igt punyer. Sib baik lah McD tue x ramai org kan.



eleh,.. manja suap2 laeeeiii

double cheesee burger
Thanks achik belanja McD
mmg fv achik take pict camnie,.. hihihihi
webcam kita, jeles kan alang,.. hahhaaha !!!
Bila alang balik, tinggal kitaorg bertiga ja. Bermula lah sessi mengedit gambar kasi kechik saiz nyer supaya senang nak load kat fb dan blog. Next plan, maybe luar dari Malaysia. Insya'ALLAH moga menjadi kenyataan.

Kisah Ke Langkawi :

@Trip To Langkawi Part 1
@Trip To Langkawi Part 2
@Trip To Langkawi Part 3


* masih sempat sesape nak join YaNa YassiN | 1st Giveaway. Tarikh tutup 30 April 2011. Jom memeriah kan sasana.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah