Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Carnival MotherCare @ KLCC


Weee ~~ korang tahu tak pasal Mother Care. Alah kedai yang jual barang - barang baby dan kanak - kanak tue. So, hari tue kan Mother Care KLCC ada buat Carnival Mother Care. Ada pelbagai aktiviti dan jualan murah-murah. Siap ada catwalk dari kanak - kanak dan persembahan nyanyian. Bakat terpendam keluar ok.

Pintu Masuk MotherCare, meriaaah.



Standby CatWalk

Show nyenyanyi.

Tomei tak sayaaaa :))


Menyambut ulang tahun ke-25 MotherCare.


Korang kalau rasa-rasa nak beli barang baby yang berkualiti boleh ler erjah MotherCare . Ada banyak cawangan kat seluruh Malaysia. Pelbagai barang ada, senang bebenor kalau shopping kat sini. Kitaorang siap dapat goodies beg ada toy. Terima Kasih MotherCare.

Seronok dapat goodies beg.




Sila lah terjah MotherCare KLCC yaaaa

MotherCare KLCC
Tingkat 2
LC-204
Phone 03-2382 1048 
WEB MotherCare KLCC - SINI




p/s : Teruja tengok budak kechik - kechik dah pandai catwalk. :))




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah