Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Cuti - Cuti Kitaaaa :))

Assalammualaikum,

Selamat pagi uols, apa aktiviti pagi nie? Maaf jika ada yang tertunggu-tunggu entri terbaru dari YY . Untuk pengetahuan uolss, YY sedang bercuti bersama keluarga . Hari nie dah 3 hari YY berada di Pulau Langkawi . Banyak gak tempat kitaorang dah pi . Kalau korang perasan, baru jer 2 minggu lepas YY datang Pulau nie dengan tourism Malaysia, but kali nie datang lagi dengan keluarga plak. Plan kitaorg dah setahun yang lalu. Flight pun dah booking setahun. Tercapai gak hajat kami adik-beradik nak bawa ibu berjalan, yang penting nya shopping.

Cuma, dah 3hari kat sini, kitaorg belum pergi kuah pun tuk shopping. Saje bagi ibu penasaran. Bawa melawat dan ke Island Hopping. Eh, ok lah YY nak pi mandi nie, banyak lagi destinasi hari nie. Walaupun dah pernah pergi, pengalaman tetap berbeza kan. Daaaaa. OkBai.



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah