Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Taste Of New Zealand Food Fair kini di Jaya Grocer

Assalammualaikum,


Hai korang , sibuk ke . Buat apa tueee ?? Meh sini nak story sikit pasal makanan dari New Zealand . Taste Of New Zealand Food fair kini di 19 Cawangan Jaya Grocer. Berlangsung dari 3 Mei 2017 sehingga 21 Mei 2017 .

Korang mesti tau kan produk - produk yang asalnya dari New Zealand nie . Yang tak tau , ini lah masanya kalau korang nak amik tau . Banyak barangan berkhasiat dari New Zealand di antaranya Buah Kiwi , Epal , Coklat , Kerepek dan macam - macam lagi lah . Korang boleh dapatkan kira - kira 150 jenis produk dan korang berpeluang mengenali 30 produk eksklusif di sepanjang New Zealand Food Fair nie . 


Sempena dengan “Taste New Zealand Food Fair” juga, kalau korang berbelanja RM50 dalam satu resit , korang boleh menebus shopping bag ekslusif sempena ulangtahun ke-60 dan juga berpeluang untuk masuk lucky draw contest yang menjanjikan hadiah utama, barangan makanan daripada New Zealand bernilai RM888! . Wowwwww !!! meriah tue kalau menang . 


Taste Of New Zealand Food Fair kini di Jaya Grocer
Antara produk yang korang boleh dapat kan adalah :Grow Young Together With Anlene .


Taste Of New Zealand Food Fair kini di Jaya Grocer

Amik kooo, YY pun baru tau yang Anlene adalah produk New Zealand . Selalu minum jer , now baru tau asal usul . Bagusnya susu Anlene MoveMax™ nie diformulasi daripada nutrien penting iaitu magnesium, zinc, and Vitamins B, C, D & E untuk menbantu penjagaan tulang, sendi badan kita. Dah tetua nie , kena lah jaga tulang kan . 

Whittaker's


Taste Of New Zealand Food Fair kini di Jaya Grocer


Coklat. Wowww sape yang tak suka . Kalau pi Langkawi , memang coklat Whittaker's nie wajib beli kot . Sekarang dah ada perisa baru pulak . The Fijian Ginger and Kerikeri Mandarin yang kaya dengan 62% dark coklat dan limau mandarin yang di tanam di Keri Keri New Zealand.Griffin .

Taste Of New Zealand Food Fair kini di Jaya GrocerBiskut yang pemes amos di New Zealand . Di buat dengan susu New Zealand yang terbaik . Sedap wooo . Anak2 dara berebut nak makan . Terpaksa ibu sado tenangkan . Hahhahahhaha .


Taste Of New Zealand Food Fair kini di Jaya Grocer
Taste Of New Zealand Food Fair kini di Jaya GrocerBukan setakat 3 produk nie jer tau . Macam - macam lagi ada . Diantaranya ,


Taste Of New Zealand Food Fair kini di Jaya Grocer
Taste Of New Zealand Food Fair kini di Jaya GrocerSo, apa lagi . Jom lah ke Jaya Grocer untuk membeli - belah produk New Zealand di Malaysia .Detail di : www.facebook.com/newzealandfood

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah