Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: KOREA, adakah menjadi kenyataan ::

Alahai, kesihatan hari nie sangat x mengizinkan. Dengan bengkak kat tekak + gusi pun bengkak. Nak telan air liur sakit, nak makan lagi lah sakit. Tapi bab ngadap lappy boleh lah pulak kan. Gara - Gara YaNa Yassin 1st Giveaway, ku gagah kan jua. Sangat x sangka ramai pulak yang sudi memeriah kan GA pertama kita nie. Dalam hati duk kata 'kalau x sampai 10 penyertaan, batal jer lah kan'.

So, hari nie nyer akiviti keluar jap g c4 ngan ibu.Then g makan kat rampai court. Balik tue, kesakitan semakin menjadi2 hingga memaksa diri untuk tido bg mengurangkan kesakitan. Nie suma sebab xmo blasah panadol, dah fikir mlm kang tido baru nak makan bg tido lelap. Kang kalau nyut, nyut, nyut,.. camner nak lelapkan. Tido pun dah set jam mahu bangun sebelum pukul 10mlm. Mana boleh tinggal tau, Drama siri TRILOGI CINTA episod akhir lah.

Sambil nak tggu TRILOGI CINTA mula, dapat panggilan dari alang :

alang : ha kamo, kat mana nie
kite : kat umah ler, nape?


alang : tunggu trilogi cinta lah tue.
kite : macam tau2 jerk, hihihiihi.


alang : nak bg tau nie, comfirm trip kita ke korea,.. bak kamo punyer nama penuh ngan ic, alang mau booking flight.Alang dah cancel trip g India.( india pun alang ajak, tapi kita xmo g,huhuhu )
kite : yer ker nie, betul comfirm eh. x takut radiasi ke?


alang : radiasi kat pakistan lah ( dlm hati kita, betul ker nie sampai pakistan,.. )
kite : hokey lah, nanti kita sms apa yg alang nak. kita x sihat nie, sakit bla,bla,bla,... lah ( sempat lagi nak ngadu, hihihihi )

Then panggilan tamat sebelum tue ada bebel2 benda lain lagi lah kan.,Mana boleh kalau borak ngan alang kejap2 ja. Dlm hati dah berbunga riang. Adakah impian akan menjadi kenyataan. Yess !!! moga sema nyer berjalan lancar.

X lama lepas tue dapat call dari alang lagi :

alang : hokey, tiket flight dah settle. comfirm kita g date tue.
kite : wah, banyak pantas.


alang : kamo, jgn lupa tulis dlm blog kamo.
kite : hahahaha, alang nie. hokey lah !!!!!


sambung lagi,.. bla, bla, bla,...

OMG, betul ker nie nak jejalan jauh dari bumi malaysia. Hope semua yang dirancang berjalan lancar. Salah satu wishlist bakal menjadi kenyataan.


* bila lah alang nak ada blog kan. lambat sangat beli lappy,..grrrrrrmmm !!!


JOM JOIN YANA YASSIN 1st GIVEAWAY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah