Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Akademi Fantasia | Laika Tersingkir - M 1

Akhirnyer, Konsert pertama Akademi Fantasia pun bermula. Tahun nie AF bahang nyer x terasa sangat lah. Rasa cam x best ja. X tau mana silap nyer. Tadi pun tgk2 cam tue ja sebab sibuk duk buat YaNa Yassin 1st Giveaway. Boleh tukar2 channel lagik bila ada yang x berapa best di pendengaran.


Then bila nak buat penyingkiran. Hati langsung x berdebar. Pak Nil macam dah hilang 'aura' dalam AF lah. Tapi fikir positif lah. Mungkin sebab baru lagi kan. Minggu pertama kata ko. X kan nak terus gempak kan. Laika peserta pertama yang tersingkir. Sebelum nie ada lah terbaca kat MURAI.COM yang Laika nie ada 'sesuatu' dengan AMIR SOFAZR. Adakah sebab itu Laika tersingkir. Hanya yang mengundi sajer yg tahu kan.



Sedikit Biodata Laika :

Nama Sebenar: Zulaika Binti Zahari
Nama timangan: Laika
Umur: 22 tahun
Tarikh Lahir: 26 febuari 1989
Tempat Lahir: Hospital Kuala Lumpur
Tinggi: 168cm
Berat: 60kg

Mari  kita tgk, minggu depan saper pulak yg menjadi mangsa Jari Menjadi Juri.

4 comments:

  1. Owh tak tengok AF..tak besh..huhu

    ReplyDelete
  2. morning
    aku tgk AF malam tadi
    OK laa...ade yg sedap..ade yg baru nak up.

    owh, baru masuk af dah ade gossip2 ek die tu...


    aCap
    ke blogku

    ReplyDelete
  3. kualiti penyanyi AF kurang berkualiti, lebih glamour je,Tak mcm penyanyi dulu2 cm arwah sudirman,jamal abdillah dan sy sendiri.hehe...

    ReplyDelete
  4. tue lah, penyanyi skg nak glamor jer.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah