Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

1 April ke????

Hai uolsss, hari nie bizi sangat. Pepagi dah gerak ke PPUKM gara2 ada temujanji dengan puan doctor. Sangkut pulak jem dekat depan PULAPOL. Tekanan tul lah. Sampai spital g bekpes dulu ngan adik sebab sampai terawal pulak walaupun menghadapi saat2 ke jem man tadik.Adik keje spital kan, jadi tau ler mana nak cari makan best kat PPUKM.

Settle kat spital terus gerak ke opis. Sebab banyak urusan Bowling x settle lagik. Sampai opis dah kul 12, org suma dh mula nak rehat , biasalah jumaat gomen kan rehat lama. Halamaakk !!! camner keje nak settle nie. Camner nak tanya nama kumpulan, mana nak cari org ganti sebab ada yg tarik diri last minit. huh!!! kesuntukan masa tul lah.

Tetiba azam bersuara :

azam : yana, tau x Agong kita kawin ngan Maya Karin.
Yana : owh,.. yer ker... bila?? Maya Karin artis tue ke???


Dudah : yer lah kak Yana,.. tadi Abg Loh tepon ada kuar kat Astro Awani ( abg loh mc, ada kat umah ).
Yana : lar,.. yer ker... x cayer lah. Biar betul Agong kawin ngan Maya Karin. Dalam paper ada kuar ke,..??? ( dlm hati cam x cyer)


Azam : betul lah,.. dudah siap nak call mak dia lagi suh buka Astro Awani. Buat siaran Langsung tadi.
Kite : yer ker nie,... ke korunk tipu eh ( sambil mata terpandang calendar ),... arrrghhhh korunk tipu, hari ni april fool.

* Semua gelak terbahak2, x sangka menjadi diowg nyer kelentong,... terkejut i tau kalau yer  Agong kawin ngan Maya Karin,.. huhuhuhuhuhu. Xder angin, xde ribut hokey !!!


Kita ingat kan betullah. Punyer sibuk sampai kita x pasan yg dah 1 April pun. Hari nyer semakin hampir, tapi td dpt berita yg macam rancangan harus di tunda ja. Hope apa2 pun plan coti2 haruslah jadi. X kira lah cepat atau lambat sebab dah setahun perancangan dilakukan. Agak kecewa jugak kalau x jd kenyataan kan,.. !!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah