Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Kisah Bowling ::

Hokey !!! last week <  SINI > dan < SINI >, kita asik duk bebel2 yang sibuk jer kan. Sibuk lor nak urus pertandingan bowling anjuran Kelab opis kan. Jadi , hari nie lah hari nyer acara diadakan. Pagi2 sampai pusat bowling x buka pun lagik. Kena sampai awal nak urus bab pendaftran ngan nak susun hadiah dan jugak minum pagi tuk suma yang hadir. Jadi, x yah citer banyak kita layan picture jer lah.

sedang menyusun makanan dan 'door gift'
AJK bertugas
kerja menampal nama kumpulan
kak rozie(baju belang) , paling banyak dptkn sponsor
dari kiri : anak bos, bos, penyelia
menunggu game mula
meriah, staff + keluarga
partner sekumpulan kak ita
Banyak eh HADIAH
Bacaan doa sebelum acara di mulakan
sempat sambut besday BOS dan 
Kaz Zah ( pemenang kategori peseorangan wanita)
Acara penyampaian hadiah
penat nunggu 'lucky draw' yg x lucky pung
Kali nie punyer game sangat meriah. Tau kenapa kita cakap meriah sebab kumplan kitaorang mmg sure lah x menang kan kalau dah 15 team join. suma nyer ganas2 belaka. Tapi, kitaorg termenang kumpulan "Paling Happening".ausshh !!! happening kah, tapi rasa cam yer sebab asik menjerit jerk. Kumpulan lain yang strike pun , kitaorg yg jerit. hehehehehe. Dan jugak, kita menang dapat tempat ke-empat bagi kategori perempuan perseorangan. Jadi lah kan dari x menang langsung. Kata just or fun. yang penting objektif tercapai tuk kumpulan keluarga dan staff. Past nie boleh buat acara family day kat luar kl pulak kan.

'barangan' yg dapat dari acara bowling
hadiah tempat ke-4 peseorangan wanita
Kumpulan Paling "HAPPENING"

Thats all, kali nie entri bergambar jerk. xmo citer banyak2. Jumpa lagik di Bowling tahun depan. Moga bertuah ler. hihihihihih.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah