Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Contest Blog Paling Wonderful ::

Assalammualaikum uolss,..

Hari nie telah di Tag oleh Cik Sufi untuk join CONTEST BLOG PALING WONDERFUL. Halamak, kita nyer blog x ler wonder sangat kan. Tapi nak join gak ah. Syarat -Syarat seperti biasa lah,..


Tempek Banner : DONE ( KLIK banner jika mahu JOIN )

Syarat-syarat penyertaan: ( COPY PASTE JA DARI BLOG PEMBUAT CONTEST ).
  1. Jadi follower DHIA'S BLOG.
  2. Blogger perempuan atau lelaki pon boleh join.
  3. Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu,..cewahh,..HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG,...
  4. Buat satu entry pasal contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest sekali.
  5. Tag kepada 5 orang blogger and make sure mereka tahu mengenai contest ini.
  6. Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry ni.
  7. Setelah selesai, tinggal kan link entry anda mengenai contest ni di comment entry ini. Saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. Bermula 15 April 2011 sehingga 15 May 2011. Lama kan kan??gunakan masa yang banyak ni untuk hias blog korang supaya jadi Wonderful! okay??
So , disini saya akan TAG 

hokey,.. suma syarat DONE.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah