Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Mengharap ::

Morning uolss,... hari nie mau story apa eh. Dari semalam kepala duk blur x tau mau citer apa. So, pagi tadi dalam kete otw g keje duk fikir2, apa nak story eh. Tetiba di hati terdetik nak buat GA pertama. Maklum lah, berkat doa mungkin trip to Langkawi akan berjalan lancar seperti yang dirancangkan. Jadi terfikir untuk cari something for the GA. Hokeyy !!! tunggu kan GA pertama dari kite eh.

Tau nape kita cakap maybe jalan lancar. Sebelum nie banyak sangat masalah timbul. Dari nak g 6org dah jd berempat. Then dapat berita abah alang pulak masuk ward, jadi kemungkinan besar rancangan akan ditunda. Kitaorg pulak mmg dah booking hotel siap bayar penuh lagik. Jadi kalau tunda atau x jd g langsung hotel mmg burn lah. Kita fikir positif ja, ada lah hikmah sebalik yang berlaku kan. Hari2 duk doa moga abah alang cepat sembuh dan boleh kuar ward. For info abah alang memang ada sakit buah pinggang. Bab keluar masuk ward nie dah biasa sangat. Semalam, sebelum nak balik keje dapat call dari alang :

alang : haa,.. kamo tido eh
kite : mana ader, ngah tggu masa nak balik jer nie.


alang : alang ada 2 brita nak bg tau,.. 1 bad , 1 good news,.. kamo nak dengar yg mana dulu.
kite : lor,.. nak dengar yg bad dulu.. ( dlm hati apakah,..??? )


alang : alang risau tet,.. tet,.. tet,.. ( dirahsiakan )
kite : hahahhahaha,.. ingat kan apa lah yg bad sangat. ( mcm x bad jerk ). Cepat bg tau yg good pulak ( sambil gelak2 lagik )


alang : abah alang dah leh kuar spital hari nie. doc baru bgtau td tapi kena g checkup setiap jumaat.
kite : alhamdulillah, berkat doa,... syukur moga lepas nie abah alang hokey dan sihat2 jer.


* past tue sambung berbual 'kisah' lain.

Alhamdulillah, abah alang dah leh kuar spital. Jadi x ler alang risau sangat kan. Saper x risau kan kalau abah nyer masuk spital. Harap abah alang semakin sihat dan dapat menjalani hidup dengan gembira.

* p/s : alang kata dlm blog banyak kisah dia,... yer ker????
hihihihi, mana x nyer asyik kisah dia, sebab selalu hangout ngan alang kan ( sharing is caring ).





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah