Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

UPDATE : YaNa YassiN | 1st Giveaway

Assalammualaikum bloggers,

Hari nie kesihatan sangat x mengizinkan. Pagi bangun g Klinik kesihatan. Punyer lah ramai org kan. Klinik kerajaan kata ko, mmg ler melimpah ruah orang nyer. Dah dapat jumpa doctor, lupa pulak mahu minta mc. Jawab nyer ke opis kita. Sampai opis pengsan tido terus. Kul 2 baru bangun. Lepas makan obat mmg mata langsung x leh nak buka. haiyakkkk !!!

Padahal hati duk kobar2 nak hupdate GA YaNa YassiN | 1st Giveaway , tapi net opis pulak lembabs giler. Jadi harapan tinggal harapan. Hupdate kat umah lah jawab nyer. Skg pun dah macam xleh tahan mata lepas blasah obat.

Sangat x sangka ramai yang sudi menjoinkan diri dalam  YaNa YassiN | 1st Giveaway . Sangat2 rasa terharu. Sesape yang dh join boleh check kat SINI . Mana tau ada yang terdouble penyertaan nyer or tertinggal, sila bgtau eh. Maklum ler, bila dah di serang..takut ada pulak yang tercicir kan.

* SILA LIHAT SENARAI YG MENJOINKAN DIRI DI SINI .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah