Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Suka Nak Berbicara vs Bicara Mak Dara ::

Hai oulss, Masa tuk blog walking lor. Kat opis mmg sure lah x dapat nak buat aktiviti tue. Internet sangat lah lembab. So, sebelum balik keje td menerjah jap. Then nampak ler aktiviti MAK DARA menerjah semua yg join GEGAR 1000 BLOG APRIL BERMULA - segmen by BA. So, kita nie dah masuk dalam KUMPULAN 1. Tapi dalam senarai kumpulan 1 kita telah keciciran. X sangka dengan baik hati nyer MAK DARA buat 1 entri pasal Blog kita,.. Owh sangat terharu. Kebetulan Tagline MAK DARA lebih kurang sama ngan kite, so jadi lah


BICARA MAK DARA
BICARA MAK DARA

Serba sedikit yang kita tau pasal MAK DARA nie, dia seorang penulis skrip. Salah satu yang mmg kita suka tgk dulu ialah CUCI - CUCI SERVICES. mmg layan citer nie tau. Kita slalu gak skodeng Blog MAK DARA sebab rajin nyer hupdate, then bahasa yg digunakan pun senang faham kan. Peramah jugk walaupun hanya berhubung di alam maya. so,... mai ler terjah blog  MAK DARA.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah