Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Sape nak Ipad muraaah , Hari ini sahaja.


Weee, morning uols. Kesihatan hari nie masih lum ok. Hope sihat cecepat sebab weekend nie YY banyak agenda. Korang apa plan, ada yang dah terbayang-bayang nak shopping ke? Maklum lah, Dividen ASB dah kuar. Ingat2 eh, berjimat gunakan bila perlu jerk.

Eh, membebel macam tak kena tajuk jer kan. Haaa, sape yang minat gadget dan dah plan lama nak tangkap satu Ipad. Ini lah peluang nyer. Tapi tuk hari nie jer tau.





Klik SINI nak tahu lebih lanjut.


p/s : YY nak kalau ada orang belanja, muhahahaha.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah