Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Bercium, Boleh ke ?


Wee ~~ terjumpa benda alah nie kat FB. Nak share kat korang2 semuaaa. Benda baik, ilmu berguna memang patut kita share kan. Kedekut ilmu pun buat pe. Nie khas buat semua yang suka cium mencium. Eceeeh, ayat xleh blah.






p/s : apa lagi, kawin cepat bg yang dah tak tahan nak cium day & night. 







5 comments:

  1. soalan macam ni pon ada.. dah sah2 haram..hehe

    ReplyDelete
  2. hakhak..lwk la jwpn ustad..:D

    ReplyDelete
  3. ada jugak yg tanya soalan camnie, hihihi

    ReplyDelete
  4. so yg belum khwin tu khwin laa.. xpyh nak cium2 kalau belum khwin

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah