Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

KL - IPOH | Nasi Vanggey


Weee ~~ hari tue kan, alang ada lah buat cadangan nak g Ipoh Naik keretapi KTM. Memula tue YY memang dah ada hal lain, tapi cadangan alang yang agak menarik sebab YY pun tak pernah naik keretapi ekspress nie, teruja jugak nak follow. Sehari sebelum YY ,angah ,alang & Achik  ke KL Central nak beli tiket Keretapi. 

Teruja dah lama tak naik Putra LRT dah guna Token 

Sebelum naik Keretapi, bfast dulu kat McD.

Semua di sponsor oleh alang. Yeaaaah, Tq alang. Agak seronok naik keretapi nie, sebab selesa sangat. Siap boleh online, kekonon blogger tegar. Dalam masa 3jam dalam train, sempat lagi online. Sampai Ipoh, lapar pulaaak. Teringat kat Nasi Vanggey. apa lagi, kitaorg pergi lah mencekik. 

 Nampak, Dalam Keretapi pun boleh Online. Selesa tau.

Muka Teruja dah sampai Ipoh.


Memang sedaaaap sangat nasi Vanggey nie. Tak sia-sia kitaorg naik train 3jam ke Ipoh, Then gerak balik semula ke KL. YY tahu pasal Nasi Vanggey pun sebab selalu tgk kengkwan yang tweet makan Nasi nie kat Ipoh. Gigih lah dalam KTM duk google cari nasi Vanggey nie kat mana. Akhirnya, berjaya jugak makan. Memang sedaaaaaap giler. YY siap bungkus bawak balik KL. Duk menaip nie pun dah terbayang-bayang. Dah ler tengah lapar nieee.

Nasi Vanggey , Ipoh



 
Sekali - sekala buat keje giler camnie, layan jugak. Asyik pusing KL jaaa. Keluar KL pun ok gak. Punya jauh cari makan kan.



* Maaf, ayat tunggang langgang, kepala pening macam nak demam pulak.



p/s : Ada sesape yang pernah makan Nasi Vanggey ??




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah