Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Winter Sonata, apa punya terhegeh-hegeh laaah.


Weee~~ Sape minat K-Pop.Yeaaah,mesti ramai yang angkat kaki kan. YY x ler giler ngan K-Pop nie, tapi YY minat tgk citer Korea. Sebelum nie YY memang x pernah miss kalau ada Drama Korea kat TV. Kalau yang bersiri tue, sanggup x kuar rumah. Tapi tue semua minat 10 tahun dulu.


Now, tetiba YY teruja nak tgk balik drama-drama Korea. Kebetulan berpeluang bercuti ke Korea hari tue. Nak tahu kisah YY kat Korea boleh lah jengah Kat SINI. Balik kampung, tgk cousin ada plak Koleksi Winter Sonata. For info memang YY tak pernah tgk Drama nie. Bila pergi Nami Island kat Korea, memang banyak gambar pasal drama nie. Siap ada tempat First Kiss Winter Sonata. Nami Island memang sangat chantek, sebab kan Drama Winter Sonata, terus jadi tempat pelancongan wajib kalau ke Korea.



Tapi kan, ada 20cd, agak2 bila lah habis menonton eh. Kalau mengadap ja, mahu satu keje pun x jalan nie. Ada yang dah tgk, kata sedih sangat. Alamak,mahu bengkak-bengkak mata kang niee. Boleh lah feel lebih sebab dah sampai Nami Island, eceeeeh,poyos jer kan. Satu lagi, Drama Present. X tahu lah best ke tidak. Yang nie ada 14cd. Memang tak jadi keje laaah.





p/s : kalau mengadap, mahu blog terabai kang nieee




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah