Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com



STICKY POST : post baru di bawah yaa.



Assalammualaikum,

Wee ~~ seperti yang di war-war kan sebelum nie. YY akan buat Mega GA untuk pembaca blog YY. Hadiah ada pelbagai, Ada ole-ole dari Korea , Singapore , Beijing , Pangkor , dan banyak lagi. Senarai Hadiah YY akan bagi tahu dari semasa ke semasa yaa dan akan dilistkan kemudian. Harap ada lah yang sudi nak menjoin kan diri dengan Mega GA pestime YY nie.






Cara-cara nya mudah jaa :

Terbuka kepada semua blogger di Malaysia terutama follower BlogYY lerrr , Kalau yang kat obersea tue, harap ada alamat kat Malaysia lah yaa. 

1. Buat entri dan tepek banner diatas dan link kan ke entri nie.

2. Tajuk entri Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

3. Ce citer sikit pengalaman manis/masam korang dalam dunia Blogging.

4. Tag 3 orang kawan, dan pasti kan diorang tahu lah dirinya di tag yaa.

5. Kalau sudi jom Follow @twitterYY dan Like Fanpage BlogYY sebab YY akan banyak hupdate dekat situ juaaa.

6. Letakkan Link entri korang di komen entri nie.


TARIKH TUTUP MEGA GA YY : 30 NOVEMBER 2012

[ DITUTUP ]




Update Hadiah.

1. 1 x T-Shirt Custom Design sponsor dari LiverFreakTee

2. 1 x Perfume sponsor dari  www.siezuka.com

3. 5 x Pemenang Topup RM10 sponsor dari penmerah.com

4. 1 x Album 33 Lagu Hit Sepanjang Zaman by NORA sponsor dari www.nurain82.com

5. 1 x Album Shila On 7 : Menentukan Arah sponsor dari www.nurain82.com

6. 1 x DVD Filem Senjakala sponsor dari www.nurain82.com

7. 1 x Lotion NIVEA sponsor dari www.nurain82.com

8. 1 x Lori Milo sponsor dari www.nurain82.com

9. 1 x Buku KHADIJAH cinta Abadi Kekasih Nabi sponsor dari FandyzBlog

10. 1 x Perfume Escada Miniature -Island Kiss Limited Edition sponsor dari www.Alyzafisol.com

11. 2 x Ole - Ole dari Korea 

12. 1 x Ole - Ole dari Singapore

14. 3 x Ole - ole dari Pangkor

15. 2 x Ole - Ole dari Cameron Highland

16. 1 x Bantal Comel Mr.Bean

17. 1 x Bantal Comel Hello Kitty

18. 3 x Note Holder

19. Ole - Ole Dari Beijing


* Banyak lagi hadiah akan menyusul . Mari lah korang join dan memeriahkan lagi GA YY niee.



Pemenang akan di pilih melalui cabutan undian yaa. Baru lah Adil dan saksama dari kita suruh komputer pilih, silap2 boleh naik nombor sama banyak kali kan.





P/S : Sesape yang nak sponsr hadiah pun boleh. 
Sila email kepada YY di y_2607@yahoo.com dengan tajuk Sponsor Hadiah GA.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah