Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Dapat 100,000 , Gembira sungguh :))

Assalammualaikum,

Di pagi Ahad yang indah. Selepas seharian semalam sibuk dari pagi ke malam. Pukul 3 pagi baru sampai rumah kot. Melepak makan dengan Intan Ladyana selepas Anugerah Blockbuster. Terima Kasih Intan sebab belanja makan. Memang have fun sangat malam tadi. Walaupun awak tak menang, tapi awak menang di hati penyokong awak yaa.


Dan, segala kejadian yang berlaku semalam, YY memang tak tengok facebook. Apa lagi Fanpage Blog Yana Yassin. YY memang seronok melayan kerenah teman-teman di FP Blog YY tuee. Dan tadi bila misi nak bermesra, haiyaaaaak mata YY terkujat jap. Tak sangka telah mencapai lebih 100K LIKE. Terima Kasih korang. Lama jugak YY tunggu nak capai 100K nie. Makan masa berbulan jugak lah. Dari sebelum posa hari tue. Semakin hari semakin meningkat termasuk "talking about this". Semangat YY dapat ramai kenalan baru. Gigih YY share benda - benda yang berpekdah semoga dapat manafaat untuk semua.




Jom korang LIKE FP Blog YY





  Boleh kita kenal-kenalan kan. Lagi ramai kawan, lagi meriah . Yerrr daaak . :))











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah