Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

(GAMBAR) Live from Beijing | Great Wall




Wee ~~Salam dari Beijing uolss. Akhir nya semalam kami dah naik ke great Wall. Salah satu yang menjadi kebanggaan China. Panjang nyer 6,300km dan disiap kan dalam masa 2,000 tahun. Fuhh !!! gigih tau kitaorang naik bukit yang tinggi itu. Dari bawah, dah terfikir boleh ke naik sampai atas nie. Tapi bila tengok ada orang tua siap bertongkat boleh naik, tak kan kita yang muda tak boleh kan. So, dengan berbekalkan doa. Kitaorang berjaya sampai ke atas. Tapi xde ler sampai hujung sebab masa yang di bagi cuma 2 jam.

So,, apa kata korang layan gambar dulu. YY nak turun berkpes nie. Hari nie nak pergi lagi beberapa tempat. Cuaca agak sejuk kira-kira 15 darjah celsius. Dan yang buat lagi sejuk sebab pagi nie ujan. 

Great Wall here we come


Aksi Wajib .

Pemandangan


Maintain Ayu sebelum naik Great Wall

Tiket naik ke Great Wall


May - Pemandu Wisata Kami ( Tourist Guide )

Muka Budget boleh naik sampai hujung


Letiih woo,.. Baru naik suku jaa.

Oppa Jahanam Style @ Beijing

Rindu Malaysia

Klau boleh nak terbang naik, tak perlu mendaki



P/S : China Facebook kena Block, so layan gambar kat sini dulu yerrr.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah