Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Senarai Segmen Bloglist yanayassin.com


Assalammualaikum,

Wee ~~ lepas segmen semalam, Alhamdulillah sebab ada jugak yang sudi nak join. Ada tue pulak memang dah letak pun Blog YY dalam List. Terima Kasih banyak yaa. Nie senarai Blog yang akan masuk dalam senarai Bloglist YY . Kalau ada yang letak Blog YY dalam Bloglist korang,bagi tau lah yerrr. Mana tau ada yang YY terlepas pandang.










10 comments:

  1. yes!! dah ada :)

    YY nape no 1,2,3 enter 4,5 bla bla bla.. ??

    ReplyDelete
  2. nak join
    dah masuk pun dlm bloglist sop blog yana :)

    ReplyDelete
  3. Hehehe..Blog Nurul pun ade.. Tq kak Yana.. :)

    ReplyDelete
  4. da join tp xda pu.. ke sb tenet sy ne slow

    ReplyDelete
  5. kak.. sy add list dlm blog sy.. nanti pls sharing eh blog list sy on oage akk.... muaxxxx!!!!

    ReplyDelete
  6. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  7. nk join sgmen ni boleh x? ke tarikh dh tutup? hihi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah