Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Barang Idaman Dari Duit Blogging


Assalammualaikum,

Alhamdulillah, syukur sangat. Saje nak shre dengan korang yang YY dah dapat barang yang di idamkan selama ini. Selalu , kalau berjalan nampak jer kedai yang jual barang idaman nie, comfirm masuk dan cuci-cuci mata gitue. Dalam hati, haissh bila lah nak dapat jadi hak milik kan. Sungguh-sungguh mengidam. Plus bila berblogging nie, nak pi event ke hape. Comfirm lah barang idaman nie paling penting. Kang tak lengkap pulak cerita di blog kan.  Kalau sape biasa bebelan YY, mesti korang tahu kan apa yang YY idamkan sesangat.


YY dan Family di Festival City. - Adik , YY , Alang , Angah , Ibu.


So, today. Bila aktiviti merewang bersama keluarga tercinta. Ini YY akan cerita di entri lain yaa. Benda yang x di sangka berlaku. Pusing-pusing kat Festival City. Ternampak lah kedai yang menjual barang idaman YY nie. Apa lagi, kasi terjah lah. Bila tengok harga macam dah berpatutan. Tanya pendapat ibu dan adik-beradik semua kata ok. Apalagi, bila dah dapat sokongan YY pun beli lah.


Korang tahu apakah dia. Yeaaah, Camera DSLR yang dah lama jadi idaman YY. Tak yah yang cecanggih lah. Bukan reti nak guna pun nanti. The best part is, YY beli dari hasil duit Blogging. Tak sia-sia YY membebel kan. Kira rezeki YY lah, buat part time blog nie, boleh datang kan hasil. Syukur Alhamdulillah. Memang YY dah niat duit Blogging kali nie nak beli camera uolss.  




Seronok tak terkata dapat beli barang idaman kan. Maklumlah, takde sape nak kasi YY Free uolss. Jadi usaha tangga kejayaan. Kepuasan sesangat. So, lepas nie harap YY lebih rajin berblogging. Korang pun rajin-rajin lah singgah Blog YY yaa.





Haaai, banyak pulak yang jadi dalam bulan Oktober nie kan. Memula kisah terkujat nieee SINI . Dan kemudian perkara hari ini terjadi termasuk kisah Fanpage di Blog YY . Dan minggu depan akan bercuti seminggu ke negara 'komunis'. Memang comfirm lah YY kena buat Mega GiveAway untuk korang semua yang sudi jadikan Blog picisan YY sebagai bahan untuk korang buang masa. Maklum lah, memang tak banyak benda berpekdah, asik-asik tengok filem jerrr. Kata penyokong Filem Melayu. Sekali lagi, Terima Kasih korang sebab korang juga turut penyumbang kepada YY mendapat barang idaman niee. Sikit-sikit lama jadi bukuit. :P













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah