Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Review | Filem Taikun

Assalammualaikum,

Weee ~~ Filem TAIKUN menjengah panggung hari nie uolss. Korang pun tahu kan pelakon TAIKUN jadi YY nie bodyguard SINI . Ok, Tipuuuuu. YY dapat pi prebiu Filem nie bersama dengan Pengarah dan pelakon. Cerita gangser tapi banyak lawak jugak lah.



Filem Taikun 114
Kawan baik – TAI & KUN

Cerita Pasal 2 orang kawan baik yang suka Sailang itu Pailang. Kira masuk ke dalam 2 group gangster terbesar iaitu Black Rose dan King cobra untuk mendapat kemewahan dan kekayaan. Memang hebat lah diorang nipu kan. Sebab boleh Sailang dua-dua sekali. Tapi gangster3 pun jiwang maaa. Ada aweks uolss. Sape cakp gangster takde hati dan perasaan.


Filem Taikun 101
Geng King Cobra


Filem Taikun 107
Geng Black Rose


Part yang sedih bila TAIKUN sanggup berlawan dan berbunuhan gegara nak selamat kan aweks diorang dari kepala gangster. Yer lah, dah kantoi diorang makan dari dua-dua sekali. Mahu tak angin satu badan. So, diorang kena berlawan sampai sape yang hidup jer akan dapat awek diorang. Sedihhh pulak part nie, sebab kawan baik sanggup berlawan sebab perempuan. Arghh, touching.


Filem Taikun 135
Apa yang TAIKUN tengok sampai nak meleleh aiq liuq tuee.


Filem Taikun 103
Aksi yang lawak gilerr, Muhahahhaha.



Sape yang mati?? Haaa, korang kena lah pi tengok uolss. Part yang lawan-lawan memang ok lah, Along yang kechik tue asik pusing-pusing , lompat sana sini sebab kurus bebenor kan. Yang angah pulak, jangan sangka badan besar tak leh berlawan yaaa. Aksi lawan memang buat korang rasa macam, hisshhh diorang nie takde keje lain ke asik nak bergaduh jaa. Tak sakit badan ke??


4 / 5 Bintang
*****************************************

Gambar sekitar Majlis Preview.


Filem Taikun101

Filem Taikun104


Filem Taikun108Filem Taikun127Filem Taikun124




P/S : Jom menonton wayang, nezt week preview Aku Terima Nikahnya. Tak sabar uolss.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah