Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Minta Tolong,... Jgn lah sebarkan !!!

Assalammualaikum *__*,

Hurrmm, agak berhari jugak YY x menghupdate blog. Padahal banyak jer benda nak citer. Mood x berapa nak mari lah tuk mengarang nie. Lagi pun minggu nie ada sikit sedih lah dengan keadaan sekeliling yang berlaku.Ni elagi satu kisah sedih,seperti yang semua maklum, kisah seorang bayi yang dikelar2 oleh ibunyer dengan kejam. Kat sini YY nak minta tolong lah, jgn lah korunk g sebar2 kan gambar baby yang dikelar tue. Seperti yang YY share di status FB YY semalam.

" Kawan, tidak perlulah Kita post atau share gambar sedih bayi betong itu, cukup dengan penulisan dan berita yg sudah cukup untuk saya bayangkan betapa sadisnya keadaan bayi malang itu... Tak perlulah share gambarnya. Tempat Adik itu sudah tentu dengan Allah, tempat Kita belum lagi..."



YY faham maksud kengkawan nak jadi kan peringatan. Tapi entahlah, hari nie ramai plak yang YY tgk jadikan gambar baby tue sebagai WW. YY rasa macam x patut ja.


* Ini cuma pendapat dan pandangan YY, Maaf jika ada yang terasa dan tak suka.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah