Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Menternak Lemak di Tony Roma's

Assalammualaikum *__*,

Sebelum nie YY ada citer yang angah nak operate kan kat Ampang pu3. So, semalam g lah lawat angah yang dah check in kat spital, padahal operate nyer pagi tadi. Alhamdulillah, semua nyer selamat. Esok angah dah leh kuar spital.


Kat spital Ampang Pu3


Hokeeey, sambung story. Kebetulan plak 1 Oct besday angah. Sebelum nie, Diowg celebrate besday YY kat SINI. Then angah awal2 dah request nak makan kat Tony Roma's masa besday dia. Apa lagi, culik angah bawak g makan lah. Alang awal2 dah sebut2 nak g Tony Roma's kat Yap Kwang Seng. Dari Ampang pu3 ke Yap Kwan Seng meredah jem jugak lah.


Sibuk pilih menu

Owh Tony Roma's

Then bila dah sampai, apa lagi sessi order dan makan lah. 1st time YY makan kat Tony Roma's nie. Slalu lalu depan ja, x pernah terfikir pun nak makan kat tempat yang bg YY agak exklusif gak lah. Memasing dengan pilihan sendiri. Yang paling YY suka ada lah Freid Mushroom. Mmg sedap dan terbaeik lah.

Semua muka terujaaaaaaa


Fried Mushroom | Sumpah sedaaaaap gilerrrrrrrrr

Roma's Sampler | Onion tue sedap weiii - pilihan alang

Shrimp & Salmon Piccata - pilihan angah



Bistro Burger - Pilihan Achik

Bountiful Beef Ribs - Roma Rack - Pilihan YY


Menu untuk 4org, lebih kurang RM245. Sekali sekala makan tempat macam nie, boleh lah. Kalau selalu, mahu kopak. :))

Besday Gurl - Angah.

* Happy Birhday angah, Moga cepat sembuh dan bahagia slalu eh.

Balik tue, pulangkan angah ke spital. Kang ada plak yg kena masuk lockup sebab menculik. Hihihihi.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah