Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Apa dah jadi #AstroIPTV Hollywood & Celebrities Night



Haaa, mesti semua nak tahukan apa jadi malam yg penuh glam di #AstroIPTV. Mmg sangat meriah sebab YY dapat bertemu dengan para blogger yg femes amous, dan mendapat kenalan baru dikalangan blogger. Maklum lah, sebelum nie jumpa dalam blog jerk, duk komen mengomen dan tinggalkan jejak. Kali nie jumpa Face to Face, mahu nyer x best.


Ayat2 'Chenta', tuk menang Ipad2


YY g dengan Anis, tapi kitaorg blasah baju sendirik jerk. Xde idea plak nak pakai baju Hollywood nie semua. Sesampai jerk lepas daftar, kitaorg di beri peluang merasai kecanggihan #Astro IPTV nie. Masa nie lah YY berkenalan dengan beberapa orang blogger. Ada yang YY pernah terjah pun blog diowg. Ramai wei blogger yang join event nie.

YY & Mak Dara ( mcm adik-beradik x),hahahha

Kenalan baru 
Diba , AzhamVosovic , YY


Diantara yang paling teruja dapat Jumpa Blogger Retis Mak Dara. Sangat ramah orang nyer. Datang dengan suami terchenta ( En. Martias yang buat skrip Filem LIBAS ). Opss !!! korunk dah tgk ke Filem Libas. Best tahu.

Sessi makan ( pict credit to Mak Dara )

Cik Epal & YY ( alamak, tembam lah pulak muka ku ini )


Acara paling best bila bab makan. Haruslah kan, makanan menjadi kesukaan YY. Maklum lah, hobi menternak lemak. Tue yg sayang jerk kalau nak buat aktiviti, takut lemak cair. Hahahaha, padahal YY siap join lagi games "sapa kidnap Kak Limah". Punyer semangat nak menang, sampai berlari2 kitaorg kat area solaris. Tapi maklum lah, xde rezeki nak menang kan. Tapi YY enjoy sebab bila aktiviti camnie dapat eratkan lagi hubungan antara blogger.

See, banyak kan goodies. Thanks Nuffnang & Astro.

Lepas acara habis, YY terus balik sebab Anis x sabar dah nak tgk bola. Maklum lah, kan N9 lawan Terengganu.

ps : cam x cayer YY kurang bergambar tuk event nie. Maaf lah yer. Ada kat camera org lain , nanti YY skodeng kat teman2 blogger lain yer.

* Seronok sebab dapat banyak goodies.


Diantara Blogger yang YY prasan yang menghadirkan diri, tp YY nie penyegan nak berteguran.
( Ada ramai lagik, nanti YY hupdate sesikit eh, )

1. Mak Dara
2. Azham Vosovic
3. Maslina
4. Cik Epal
5. Nisa Kay
6. Penmerah
7. Cik Lily Putih
8. RedMummy
9. Madammondoq
10. Hamzah Ian
11. Sharidawati
12. Joegrimjoe
13. Teh Tarik
14. Eyriqazz
15. Teratakarmo
16. Shakiddo
17. Zuriey


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah