Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Kisah KOREA | Versi VIDEO plak !!!

Assalammualaikum *___*,

Haaaa, Layan kan video serabut dari YY. Kisah di KOREA lagi. :))




Sedang YY duk godek2 kisah apakah di KOREA yang x citer lagi. YY terjumpa video masa kitaorg duk sibuk2 membantu kat dapur. Menu pada hari kejadian adalah ikan bakar, so kami nie duk memotong bahan2 buat air asam. Yang best nyer, bawang kat KOREA rangup hokeeey. YY teruja sangat, best lah tue bawang fresh. Rasa cam makan buah plak. Padahal ada jer bawang kat Malaysia kan, sama lak tue rupanyer. Xtau lah nape KOREA nyer bawang fresh kan.

Cerita di sebalik video nie. Kalau prasan, achik keje nyer gunting cili padi. Nak di jadikan citer, tangan achik pijar sampai balik Malaysia. Hahahaha, nampak sangat x biasa ke dapur kan ( macam lah YY biasa kan ). Dalam Video nie gak, Alang ngan Dilla buat ucapan untuk arip ( anak buah tersayang, majuk sebab xdpt ikut g KOREA ). Sampaikan arip ajak ayah nyer g New Zealand nak lawan Mak Yang nyer. So, sweet kan.

* Maaf lah kalau Video agak serabut sikit. Amatur gitue by Angah. :))
*Abaikan sora2 sumbang yang ada, ekekeke.

Yang kat bawah nie, video masa kami semua makan HALAL STEAMBOAT kat KOREA. Thanks to Pak Kocek sebab blanja kami semua.


Teruja bila dapat guna sudu dan garpu KOREA yang panjang itu. sangat unik. Seafood fresh dari aquarium.



Kisah KOREA 1 < SINI >

Kisah KOREA 2 < SINI >

Kisah KOREA 3 < SINI >

Kisah KOREA 4 < SINI >

Kisah KOREA 5 < SINI >



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah