Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Kisah Sebuah Percintaan ~~~**

Sebuah kisah percintaaan ::


Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Macam ni , esok awak tapaya contact saya. Maksudnya tapaya text call or apa2 yg berkaitan lah. Saya pun buat mcm tuu dkat awak okay ? Kita tgok sape menang.
Gf : Okay !

... Esoknya , si Gf terpaksalah tahan rindu dkat Bf. Mengenangkan yg ni satu permintaan, si Gf cuba kuatkan hati.

Keesokkan harinya, si Gf call si Bf. Tapi tak dijawab. So si Gf pegi dkat ruma Bf dia. Di luar ruma,ramai orang. Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma. Sekujur tubuh terbaring kaku di tengah ruma. Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yg dah meninggal. Mak si Bf pun bagi surat dkat GF .
Surat yg bertulis :

Sayang , semalam awak dapat hdup sehari tanpa saya. Saya pasti esok dan seterusnya pasti awak dapat hidup bahagia tanpa saya. Love you (♥)







*APA KATA KAMOOOO  !!!

SUMBER DARI FB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah