Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Mee Udang Mak Jah @Kuala Sepetang | 5 minit ja dari Wangsa Walk.

Assalammualaikum *__*,


Adoiyaaai, mood nak bercerita lum mari. Padahal banyak jugak story yang masih tertangguh. Nak citer pasal makan dulu lah.


Tadi lepas checkout dari SINI. YY ajak ibu singgah coci kete. Maklum lah, dah lama rasa nyer si 'ijau' x di mandi kan dengan cara yang betul, slalu tue guna mesin cam x bersih sangat. Then ibu kata nak g cari hadiah untuk adik bongsu YY yang besday dia jatuh hari nie 1 Oct 2011. Masuk 26thn dah adik YY nguper nyer. Tahun depan, nak kahwin dah kot. Moga semua nyer berjalan lancar. Lepas coci kete, cari hadiah kat JJ Wangsa Maju. Then ke Wangsa Walk sebab nak jumpa kawan YY yang join Ekspo Kahwin KL 2011 yang diadakan 3 hari kat Wangsa Walk sampai esok. 


Sesape nak Pakej wedding or photography or video leh lah ke BINTANG HATI CREATIVE . Kawan YY nie lah yang amik video masa Zed Zaidi kawin. . Korunk leh arr call 019-333 9905 / 019-333 8520  kalau nak tahu lanjut apa2 pasal kawin2 nie, AM ( nama kawan YY ) mesti layan baik punyer. 


Bintang Hati Creative                         
http://www.bintanghaticreative.com


Lepas tue, terus berdezup ke Mee Udang Mak Jah @Kuala Sepetang. YY slalu lalu depan Mak Jah nie, tapi xde kesempatan nak g. Hari nie, YY ajak ibu g, teringin sangat. X sangka plak ada cawangan kat KL nie kan. Dekat giler kot ngan umah.



Ehsan google

Senarai menu Makanan dan harga di Mak Jah


Pilihan menu YY, Nasi goreng udang spesial dengan air limau ais. Ibu laks amik Mee Udang Spesial dengan air limau suam. Bak kata ibu, nie 1st time ibu makan mee udang sedap giler. Siap ibu duk fikir2, kaji2 apa resepi Mak Jah. Hurmmm !!! ibu YY mmg suka masak, so mana2 yang sedap dan menarik kat tekak, teruja ibu nak belajar.


atas : Mee Udang Spesial
bawah : Nasi Goreng Udang Spesial 


Ibu & YY

Udang Besar & Fresh



Dah nama pun Mee Udang, so banyak lah udang nyer. Besar dan Fresh lagi tau. Mmg terbaeik lah. YY nie mmg fanatik seafood, so excited lebih bila dapat cekik udang besor plus segar lagi. YY mmg rekemen korunk g makan kat Restoran Mak Jah nie. Alah, sape penah sampai Restoran Cheng Ho Amy Search, mesti nampak Restoran Mak Jah nie, sebelah2 jalan ja.



Ok, licin semuaaaa. Lihat kulit udang bersepah.




Ok, sesape minat Udang mmg patut terjah ini tempat :::


MEE UDANG MAK JAH KUALA SEPETANG, 
CAWANGAN WANGSA WALK, WANGSA MAJU, KUALA LUMPUR
 ------- NO TEL : 012-2931101, 03-41314430 ----- 
Waktu Perniagaan : Isnin hingga Ahad @ 11.00 pagi hingga 11.00 malam 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah