Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Korang nak Blog yg Kawaii dan Comel Tak?

Assalammualaikum ^ __ ^,


Hari nie telah d tag oleh NADIA untuk join 'sesuatu'. Tengok tajuk pasti korunk tau apakah itu kan?? Thankssss ya NADIA.


So, mengikut syarat2 penyertaan :
KLIK BANNER KALAU MINAT NAK JOIN EH

:86: wajib jadi follower blog wawa.- DONE
:86: buat satu entry bertajuk "Korang Nak Blog Yang Kawaii dan Comell Tak?". - DONE
:86: lekat banner dekat atas tu dekat entry korang sahaja,tak perlu ketak dekat sidebar. - DONE
:86: bagitahu wawa kenapa korang nak wawa renovate blog korang dalam entry tu. - DONE
:86: tag 3 orang blogger dan make sure mereka tahu. - DONE
:86: link entry korang dekat entry ni okeyhh < SINI > ? - DONE
Nak renovate gak arr, raasa macam aa kureng jer kan blog nie kan. Maklum lah, bukan kreative pun nak edit2 nie. Sesikit leh arr.

TAG :


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah