Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Blog Walking | Segmen

Assalammualaikum *__*,


Hai uolss, selama 2 hr cuti YY duk di rumah ajer tanpa keluar kemana-mana. Sangat santai melayan lappy sambil menonton tv. Banyak jugak blog yang YY jejak dan follow. Meninggalkan komen kepada en3 yang menarik. 


Bila buat aktiviti blogwalking, banyak pulak bloggers yang buat segmen kan. Hati YY terdetik nak buat segmen gak lah. Tapi ada ke orang nak join yer. Hope mendapat sambutan lah yer. Di fikiran macam dah ada ja topik. Topik nie pun boleh membantu YY yang dalam dilema nie.







Esok dah keje, minggu ni kesibukan akan berlaku sebab jumaat ada Makan Malam bersama Pengarah, dan YY kena buat persembahan dengan senior2 kt opis. Camner lah gamak nyer kan. Maklum dah lama x meronggeng nie. Dulu muda2 boleh lah kan ( macam tua sangat ). Baju pun x terfikir nak pakai apa. Kata nyer casual. Hurmm, kalau casual blasah baju kurung ja boleh x??? malas nak fikir lah,...


Ok, lah. Bagi pendapat, korunk ok ke kalau YY buat segmen eh. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah