Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: YaNa YassiN | 1st Giveaway DITUTUP ::

Assalammualaikum uolsss ^___^,

Hari nie mula bekerja selepas cuti selama 3hari. Dan selama 3hari jugak lah xdapat nak online tenet. Nie suma gara2 streamyx kat umah buat hal. Geram seh,.. Nak hupdate Yana YassiN | 1st Giveaway pun x dan.

Hokey, lambat sikit nak istihar. Dengan ini di istiharkan YaNa YassiN | 1st Give telah ditutup. Nanti kan keputusan nyer eh. Kena curi2 masa kat opis lah kalau nak buat pun. X tau bila baru tenet kat umah dapat beroperasi dengan sempurna.

Hokey !! terima kasih lah kepada yang sudi menjoinkan diri GA kita yang pertama nie. Ada rezki boleh buat GA lagik kan, kan, kan... Kepada yg join boleh tgk list kat SENARAI BLOGGER YANG JOIN kat < SINI >.



TUNGGU KEPUTUSAN nyer eh, GOOD LUCK buat semuaaaa.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah