Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Salleh Yaccob Show i follow | Bukan kisah kawin 4

Assalammualaikum ^___^,


Hari ini memulakan hari keje dengan penuh kemalasan gegara semalam adalah cuti. Cuti Wesak, sibuk lah nak buat MeatBall kunun nyer < SINI > tapi apa kan daya. x menjadi lah. Hancur x jadi ball pun. Hahahaha, malu nak take picture sebab meatball dah jadi meathancussss !!! xpe3, lain kali nak coba laei.Go Go Chaiyokkk !!!


So, bila dah coti ada lah yang menjemput untuk memenuhi masa terluang dengan bersuka2 ke rakaman rancangan Salleh Yaccob Show i follow . Cik Lin sms YY ajak g rakaman nie. Talk Show baru di Astro Warna Selepas tamat rancangan Maharaja Lawak. Teruja jugak lah nak  tgk kan. Maklum lah Salleh Yaccob tengah hangat dengan kisah nak kawin yg ke-4.


Anis , YY , Linda - Sebelum masuk studio
Set - Salleh Yaccob i Follow



Rakaman di buat di FINAS, PJ. Sampai2 jer kat studio kami semua di jamu dengan nasi goreng ayam dan air kiwi. Cedap2 ( padahal mmg lapar sebab meatball x jadikk ). Masuk jerk studio, dapat duduk depan sekali. Sama pulak macam g rakaman MACAM-MACAM AZNIL dulu2. Malu gak bila kengkawan duk tanya2 ada masuk tv kah?? hihihi.



rakaman blum bermula, posing dolu


Break Time - Tengah bincang2
Sempat lagi Mek posing
Talk Show nie ada 5 segmen. Siap ada ronggeng2 sikit di ajar step oleh Ahmad Kassan. Tetamu jemputan Shamsul Ghau2 dan Syikin Dangdut. Salleh Yaccob menjadi hos bersama dengan Mek( dolu comel sekarang lagi comel ). Sangat sporting diowg nie, cuma x sempat lah nak amik pict dengan diowg. Tapi kan, nape eh Salleh Yaccob suka cakap perkataan double meaning. Mek pulak duk asik perli2 Salleh pasal kawin 4. YY suka tgk cara Mek, giler2 dan x sombong. Kalau sape biasa dengar SINAR.FM, pasti tahu karektar2 seperti Abg Jem, Mak Neng dan apa eh, 1 lagi tue YY lupa pulaakk .


Bincang - topic Nama Glamor

alamaakk, buat apa tueee !!!
Ada satu segmen tuee, tetamu dia sorang mamat nie. Dia pandai buat roti terbang. Mmg kagum wei, melayang2 tangan dia menerbang kan roti itu. Giler terbaik. Yang lawak nyer bila Salleh Yaccob pun duk sibuk2 nak terbangkan roti. Macam2 Aksi yang boleh pecah perut gak arrr.



Yeaaahh !!! nanti kan talk show terbaru nie di Astro Warna yaaaa !!!! 


Salleh Yaccob Show i Follow.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah