Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Nampak sangat dah TUA ::

Assalammualaikum ^____^,

Ya Allah, nampak sangat kan yg kita nie dah tua. Kalau prasan kita duk bising2 citer pasal streamyx bermasalah kat entri sebelum nie. Xleh nak online. Kat fb pun duk bising2 dari jumaat lagikk pasal xleh nak online. Kalau guna hp mana nak puaskan. Stress wei x dapat nak online. Macam2 nak citer, pendam dalam hati ja.



So, cuti 3hari kebosanan tanpa tenet. Rasa macam owh dunia, ku ketinggalan berita semasa. Macam lah xleh baca paper or tgk brita kan, tapi rasa nyer dunia blogging nie lagi cepat informasi tersebar. Nak phone TM call center tutup lah pulak, hanya beroperasi dari isnin hingga jumaat dari 8pg - 7mlm. TUTUP pada cuti UMUM. Owwhhh !!!! mahu x giler nak menunggu Selasa sebab Isnin masih lagi cuti.



Then, skg baru boleh online. Nguper nyer kita silap password nak connect Streamyx. Gilerrr !!! camne leh lupa kan. Padahal hari2 pun online. Ke ada yg sabotaj , suka tau nak tuduh2 org lain salah. Padahal sendiri dah tua dan pelupa !!! Sib baik leh orang TM layan dengan penuh baik hati. Suara pun macho ja,.. hihihih, gatal ja kan,... Hurmm !! jadi boleh lah nak cari pemenang yang bertuah untuk YaNa YassiN | 1st Giveaway.

Xsangka betul, ramai yang sudi sertakan diri. Jadi, nanti kan siapa yang bertuah tue eh !!!

MAAF PADA YANG LINK TERTINGGAL, SILA BERITAHU DENGAN SEGERA LINK ANDA.

boleh check no bertuah anda di < SINI >
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah