Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Blog Walking Punyer Pasal,...

Assalammualaikum ^___^,..


Sejak kebelakangan nie, agak rajin jugak YY buat aktiviti BlogWalking nie. Sambil Walk sambil Follow. Then YY dah follow Blog Cik Purple. X sangka pulak jadi follower ke 100. Then terima msg kat shoutbox ada entri khas untuk YY.


Wah, terjah dan x sangka CP ada buat entri pasal YY jadi follower ke-100. Siap ada Banner khas lagi. Sini YY tepek banner dari CP eh.


Cyumyl kan Banner nieee


Korunk pun meh lah follow Blog CP nie. Cyumyl je orang nyer. Sekarang CP tengah duk menanti dengan penuh hati suci follower ke 113, sebab kata nyer CP minat dengan no 13. Meh kita meramaikan lagi teman2 dalam dunia Blog nie hokey. Untung2 korunk pulak dapat jd follower ke 113 yang ditunggu oleh CP.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah