Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Suspek Simbah ASID ::

Assalammualaikum ^__^,

Nak story sikit pasal kes yang sedang melanda dengan hangat nyer di Kuala Lumpur. Kes sibah asid sesuka hati. Ada ke buat keje yang menyusahkan orang. Kan ke bahaya ASID kalau kena kat Kulit. Boleh cacat seumo hidup tau. X kira dewasa or bbudak2. suma dah kena. Sebelum nie hangat kat kawasan bangsar.

WAJAH SUSPEK
Sekarang kes nie dah sampai Wangsa Maju. Terbaca kat Mstar Online. Kebetulan tgh baca kisah simbahan dan share kat fb dapat call dari alang ,..

alang : haa,.. kamo katne??
yy : kat umah lah, nape??


alang : nie, kes simbah asid dah sampai w.maju. takut lah.
yy : a'ah, baru jer baca, siap share kat fb. giler lah kan. kali nie x simbah asid tapi cecair buat kulit gatal. yg kena tue anak polis.


alang : kamo duduk area situ jgn nak merayau2. Hati2 bila kuar.
yy : hokey, alang pun jgn balik lewat sangat. kang nak g parking dah ler jauh.xmo jln sorang2 tau.


alang : yer lah, kamo tue jgn asik nak kuar malam.
yy : ye,.. ye,.. (alang mmg suka bebel ),.. hihihihi.


ALANG ( si bebel ) & YY
hurmm !! tetiba best ja kan ada orang amik berat. hihihihi. So, korunk2 suma hati2 eh bila kuar tue. Suspek nie bukan kira, main simbah ja. yang menanggung sengsara nyer kita yang di simbah lah. Hope PDRM cepat lah bertindak. Orang macam nie mmg patut dihukum sekejam2 nyerr.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah