Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Kisah SAHABAT ::

Assalammualaikum oulsss,

Yeaaah, habis sudah peksa. Tapi nampak gaya nyer ada harapan untuk pergi lagi tahun depan. Hari nie paper last undang-undang umum. Penuh semangat wei nak jawab. Mana tak nyer, dah masuk 3 kali amik peksa KPSL nie. Bila bab paper undang2 ja, sure kuar awal sebab langsung x faham nak jawab camne. But, tahun nie siap beli buku baru punyer lah kobar2 kan nak jawab peksa, last2 dapat cari jawapan tapi x cukup masa lah pulak. Mana x nyer, paper 2jam 4 soalan, tapi kalau dah 1 soalan pun dah amik masa sejam nak menyalin jawapan ( peksa leh tgk buku kata koo ),..mana nak dan kan tuk habis kan 4soalan dalam masa 2jam. Hadoii, slalu kuar awal, tapi tahun nie kuar cukup2 masa tapi x sempat habis tulis jawapan. Haiii yaakk, tahun depan peksa lagi eh. !!!



Opss !! macam xde kena mengena ngan tajuk jer kan. Balik dari peksa , balik umah lah. Kata peksa coti kan. Buka jer FB nampak ada link. Terjah then terus rasa terharu. Ada entri dari BFF kita. Baru2 nak blajar jadi Blogger. ENTRI NI nie yang buat mak sentap nyahhh !!! Masih baru dah pandai buat entri suh orang sentap. Korunk kalau suka g lah terjah & follow Blog dia eh. Banyak jugak info bab suami isteri yang PUAN SHIDAH tapi kami panggil dia DUDAH nie letak dalam blog dia.

ANIS, DUDAH, YY ( Majlis Nikah )
Majlis Sanding DUDAH
Menjadi driver hantar pengantin ke DEWAN
PM pun datang masa Majlis Perkahwinan DUDAH
Sape pengantin sebenar nyer niee !!! ahaaksss
PM dan Rosma Tepung Tawar Pengantin
Saje nak share picca masa wedding DUDAH. Jap jer dah nak setahun kan. Moga cepat sembuh ( baru lepas operate fibroid ) dan cecepat  dapatkan anak buah buat kami eh. hihihihihi.

Buat BFF DUDAH, Thanks atas entri tue. Rasa terharu wooo. Berkawan Selama-lamanya. Eceeehhh !!! tetiba jerk emo kan.

Haaa,... ada KISAH KAMI kat  < SINI > 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah