Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Thankssss AB'prs | sambut besday kat CHILI'S

Assalammualaikum *__*,

Hokey, ramadhan bakal menjelma. So, YY nak ucap Selamat menjalani Ibadah Puasa Buat semua yg sudi melawat Blog YY yg adoooo nie. Moga di beri kesihatan yang baik untuk menjalani ibadah puasa pada tahun ini.


Sebelum puasa nak citer bab makan jap. Sebelum nie YY ada lah celebrate besday makan2 bersama AK kat SINI. Then, esok nyer adik beradik PRS sibuk lah nak buat suprise. Angah duk sibuk bgtahu kul 2.30ptg dah kena ada kat KLCC. Pagi tue konon plan nak g buat Passport ngan Alang tapi apakan daya tertipu dengan JIM x buka plak. Padahal khamis tue YY dah call tanya buka ke tidak. Haisssh, ramai yang duk bising2 depan JIM,Sri Rampai. Dah lah pagi Sabtu hujan, sedap wo kalau dapat tido lama sikit.

Bila sampai masa yg dijanjikan, YY pun park kete kat Damai, naik train ja ke KLCC. Sesampai ja, jumpa angah ngan Achik ja. Bila tanya nak g mana, diaowg sibuk lagi nak rahsia2. Siap duk tanya Alang mana. YY mana lah tahu, alang xde inform pun nak join ke hape, Musykil tul masa nie. Padahal sebelum nie Alang dah blanje pun sempena besday kat SINI.



Ngupe2 nyer diowg nak blanja makan kat Chili's, tp agak ramai jugak sampai kena tggu turn. Tup2 alang sampai, ngupernyer sebelum YY sampai diowg dah jumpa pun, siap pusing2 kat KLCC. haaisssh !!! suka tau buat kejutan. Nak masuk lum ada seat, so kitaorg pusing2 dulu dalam KLCC.

posing sebelum order makan.

kalau dah giler bergambar macam nie lah

memasing dengan menu pilihan

aksi suap menyuap,.. haissh
nie lah yg di sumbat ke mulut YY secara bergilir2.

4 orang punyer makan, nak nyambut posa makan besar,.. haiishh



Bila masuk Chili's ja, YY dah excited semacam, maklum x pernah YY makan kat Chili's. Bila menu sampai, semua dah sibuk pilih2 makanan memasing. YY nyer menu,alang yang pilih kan. Maklum lah, nak celebrate besday walaupun lewat beberapa hari tapi xpe still bulan Julai kan. YY rasa happy sangat, terharu pun ada, maklum ada gak yg nak celebrate besday YY. Siap nyanyi2 lagu besday lagi. Malu pun ada, dah tua2 sambut beday kan. Sayang korunk lah. Makanan kat Chili's nie agak banyak jugak eh sepinggan. Penat jugak nak menghabiskan. Tapi alang dah warning kena habis kan... jawab nyer usha tangga kejayaan. Licin terus pinggan. Hihihhi.

along , angah , alang , achik
Aksi kenyang dan sentap

OTW tue Jalan TAR

sayaaaaang semuaaaaa, aksi sweet lah konon


Lepas dah makan, plan nak g Jln TAR plak. Kunun nak cari tudung. Achik laks sibuk nak g SOGO. Maklum lah, SOGO kan ada Scard. Gerak dengan kete angah. Achik tggl moto kat KLCC. Jalan agak Jem, biasa lah KL hari Sabtu semuaaaa nak shopping sebelum posa kot. Dah puas pusing SOGO, then beli tudung kat Jln TAR-pasar malam. Kitaorg gerak balik, angah turun kan YY ngan Achik kat KLCC. kita amik train ke Damai nak amik kete, achik plak masuk balik dlm KLCC amik moto. Pfwwtt !! agak kepenatan jugak meredah orang yang sangat ramai, tapi YY sangat puas hati. Rasa di sayangi hokey.



*tido sambil senyum, boleeeeeh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah