Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

MTV WORLD STAGE 2011 punyerr citerrr

Assalammualaikum *__*,

Wuhuuu, agak lambat YY hupdate pasal MTV WORLD STAGE 2011 kan. Biar lambat dari lansung xde kan. So, hari kejadian berjanji lah YY dengan angah kat McD seksyen2 Shah Alam. Plan nak ke Icity 1 kete ja. Kete angah tgglkan McD.

Sampai kat Icity, macam x ramai orang lagi. Masuk ja bayaran 1 kete RM10. Kira cam bayar parking lah. Berpusing2 YY dalam bangunan cari park kosong, sampai YY yang drive pun jadi pening hokeeeyy. Memula cari Budiey dulu sebab dapat tix dari dia kan. Masa duk pusing2 tue, YY dah nampak org dah ramai menyerbu masuk ke Icity Park. Wow !! agak ramai jugak peminat MTV kan. Pffwwtt !!! terkejut YY. Nasib lah YY ngan angah datang just for fun, nak santai2 sambil layan konsert.

Dah lah nak masuk agak jauh menapak. Penat gak arr. Sian YY tgk orang yang pakai kasut tumit tinggi, halus lak tue. Sampai berjalan pun kena kawan pimpin. Kan dah menyusahkan diri nama nyer tue. Yang pakai macam x cukup kain pun boleh tahan gak. Patut lah PAS Selangor menentang konsert nie.




Masuk kat ICity Park mmg xleh bawak air. So, kat dalam mmg dah ada org jual air, tapi yang x leh trima akal 1 bekas kechik air di jual RM5. Betul2 cekik darah. Mengambil kesempatan sebab air x leh bawak masuk kan. Tue blum kira air kosong dlm bekas kechik di jual RM3. Pfwwttt, mmg kaya cepat lah.




Bila konsert bermula, yang paling YY kagum adalah sound system yang mmg best dan sedap di dengar, layar yang terang. Dah macam Full HD + Beyond ok. Penyanyi nyer peluh jatuh pun leh nampak. Padahal agak jauh jugak YY duduk. Malas nak bersesak dalam org ramai. Lagi pun senang nanti nak cabut balik.




Sebelum kumpulan last perfome, kitaorg dah cabut dah. Sebelum tue bergambar dulu dengan lampu2 Icity yang meriah tue. Rugi dah sampai x bergambar kan. Padahl dulu dah pernah datang, tapi masa tue masuk free jaaa. Sekarang nie dah ada macam2, kena bayar lak tueee. Xper lah, collect duit nak bayar Bil Letrik kot, hahahaha.

Yang perfome malam tue :

1. POP SHUVIT
2. BEAST
3. NEON TREES
4. 30 SECOND TO MARS


Opss , lupa YY nak citer, angah ingatkan tadi.

Masa nak masuk dapat lah air tin free. YY ngan angah simpan lah kot2 nak minum kat dalam. Mana lah kitaorg nak tahu yang air xleh bawak masuk. Terpaksa lah tgglkan air tin yang blum minum dengan air mineral yang YY beli. Haisssh, geram tul. Then bila dah menapak jauh, masuk2 ja dah haus, terpaksa lah angah beli jugak air yang mineral secoit dengan harga RM3. Pfwwwttt, konsi berdua. Sekali sedut dah habis.



* Nak tahu camner YY leh Dapat Tiket MTV WORLD STAGE 2011 kat < SINI >




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah