Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Party Xplay | OPERA SUNWAY

Assalammualaikum *__*,

Arghh, ngantuk nie. Baru ja opis YY buat Majlis Tahlil, Bacaan Yassin + Nak sambut posa. Kekenyangan yg amat dahsat nie. Tapi lupa lah nak take pict, sebab dah kelaparan sangat harus lah kejar makan dulu. Ada menu sambal udang, ayam grg berempah, daging salai masak lomak cili api, sayur campur, ulam2 dan sambal belacan. Air Bandung + soda. Pfwwwtt !!! layaaaansss.

ehsan Miss Google

Walaupun hari nie Jumaat , waktu rehat yang agak lama, YY x buat aktiviti menidurkan diri sebab kepenuhan perut. So, nak citer yang YY dapat jemputan lagi dari Nuffnang.




YY citer ngan angah, kata nyer tempat nie Club. Macam tak sesuai ja nak g. So, YY pun google lah, Owwhh, betul lah club. YY pun tanya elfe kawan keje kat sunway, comfirm tempat nie club. Tapi YY mmg x dapat nak g sebab dah ada plan lain. Ada org nak buat suprise birthday lah kunun. Jadi YY dah bg tix nie ke elfe, enjoy lah yerrr. Ada kumpulan extrange tau. Nanti elfe load gambar bebanyak kat FB eh.

ok, papai. macam nak tido laks mata nieee,.. Daaaaaaaaa !!!


THANKS Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah