Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Owhhhh TIDAAAAK | Hari ini USIA meningkat !!!

Assalammualaikum *__*,

Akhir nya Hari ini muncul jua. Hari Kelahiran YY 30thn lepasssss ( opss, kantoi sudah ). Lepas nie dah x jumpa lagi angka 2 dah,.. Kalau ikut sejarah, YY dilahirkan di Hospital Bersalin Kuala Lumpur ( HKL ) pada pukul 8.04malam. Ibu citer dari pagi ibu masuk ward tapi malam baru YY kuar. Maklum lah, anak sulung kan. Perasmian gitueee,.... ahaaakssss.



Bak kata orang sudah masuk 3 series. Wish kat fb & phone pun dah menderu2 masuk. Terima Kasih banyak lah buat semuaaa yang wish yer. I LOVE UOLSSSSS. AMIN. Umo jer banyak , tapi jiwa masih muda hokeeeyyy !!!


* Malam nie nak g tgk konsert DAVID ARCHULETA < SINI >. Sape nak teman eh.

* JOM lah JOIN YaNa YassiN Birthday Giveaway < SINI >
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah