Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Assalammualaikum *__*,

JOIN SEGMEN LAGI.


Santai Bersama BEN ASHAARI
KLIK BANNER KALAU NAK JOIN



Sila ceritakan latar belakang blog anda seperti bila mula buka , kenapa anda buat blog , sapa idola bloggger anda , minat dan sebagainya la..
Hurmm, latar belakang Blog eh. Macam dah pernah citer je masa join Segmen kat SINI . Tapi, xpe lah citer semula k. YY mula buat blog pada tahun 2007. buat pun sebab suka baca Blog seorang teman yang citer macam2 dalam blog dia. So, YY pun suh lah dia ajar cara2 nak buat blog nie. YY suka nak share apa yang YY tahu, kisah2 YY. YY suka kalau orang baca kisah2 YY. YY paling suka baca Blog Cik Epal sebab CE citer macam2, bahasa pun sempoi senang faham.





Cuba bagitau kenapa blog anda patut dipilih sebagai blog yang patut di singgah setiap hari ?

Blog YY patut korunk singgah setiap hari, sebab YY ada citer macam2 dalam blog nie. Kisah peribadi, kisah semasa, kisah makan2 dan kekadang YY ada letak resepi jugak. :))



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah