Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Salam ramadan | eh, dah 1k laaaah

Assalammualaikum *__*,

Hari nie 1 Ramadan ( ejaan betul, lepas tanya DBP ). Camne semuaa, pagi tadi bangun sahur x?? YY x bangun lah, mmg biasa posa x sahur. tapi pagi td punyer lah berkobar nak bangun sahur, last2 terbabas jugak. Haissh, hope boleh bertahan sebab semalam YY blasah maggie ja.

Opss !! terkujat YY jap, tgk2 follower dah 1k. Orang lain dah beribu lemon x heran pun kan, kan, kan. Terima Kasih lah buat semua yang sudi follow dan komen - mengomen dalam setiap en3 YY. Blog yang x berapa nak ilmiah nie. Asik citer bab jalan, x pun bab makan. Menternak lemak x habis2.





Ok, Blogger yang bermurah hati menjadi follower YY yang ke 1000 adalah Ain Syakirah . Student lagi. Muda baru 20th. Jom terjah & follow Ain yer kengkawan. Terima kasih sesangat. YY sayang semuaaaa yang sudi terjah Blog YY nieeee. Sangat di hargai.


http://pariparisakira.blogspot.com/


p/s : nie yang buat tambah semangat nak hupdate blog. BE pun tgh berlegar2 nie.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah