Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Pra-Tonton Filem | Larry Crowne

Assalammualaikum *__*,

Hokey selamat isnin uolsss. Kalau dari tajuk macam lambat jer sambungan dari kisah kat SINI kan. Tapi xper lah, lambat2 pun YY tetap nak citer gak.

So, YY dapat cari 5org ja, sedangkan tiket dapat 10. Mana tak nyer, kul 6ptg baru dapat msg ( Thanks lagi sekali alang ), tayangan plak kul 9mlm. Mereka2 yang sudi nak menonton dengan YY adalah anis, azam, dudah ngan hubby. Semua pun kengkawan opis. Kengkawan sosial lain agak kesibukan dan lagi2 last minit kan, ramai yg dah ada plan.


Oklah, nak story sikit pasal Filem Larry Crowne. Sinopsis cari kat en. google jer lah yer.

Citer nie berkisar pasal Larry ( Tom Hanks ) yang dah tua tapi xde sijil dalam pelajaran. So, 1 day dia kena buang keje sebab xde sijil. Macam agak kejam sebab dia sangat rajin dan dah lama pun keje. Jadi, berkisar dari kejadian di buang keje, Larry berusaha nak belajar kat Kolej.


Nak dijadikan citer, Julia Robert nie Pensyarah kat Kolej tue. Memula macam x suka jer antara satu-sama lain. Biasalah ending, last2 diowg bercinta.


Hurrmm, dari penontonan YY, citer nie agak membosan kan. Cayer x kalau YY cakap, ada yg tido dalam panggung. Ada lah lawak sesikit, tapi still membosan kan. Dialog agak terlalu 'berbahasa' hingga kekadang buat kita x faham pun apa yg nak disampaikan. tapi nie pendapat YY hokeeey !!! Nasib lor tiket free, kalau bayar nak minta pulang balik duit. Hihihihihihi. Tapi kan, Julia dalam citer nie nampak tua lah.

YY , ANIS , Dudah
dudah dan en. suami
Azam Malu2 lah pulaaak
Anis & Azam,.. dalam panggung sudah !!!
Bersediaaaaa untuk menonton



p/s : YY bagi 2/5 bintang. Ok lah tue kaaaaan.

Esok dapat tix Pra-tonton lagi, kali nie dari miss nuffnang. Tiap2 minggu menonton wayang lah jawab nyer. dah lah semalam baru tengok Harry Potter, Thanksss alang celebrate besday YY awal. :)))


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah