Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Benda yang x rancang | Sambutan Besday awal lah pulokkkk

Assalammualaikum *_*

Hurm, agak terperam jugak cite nie. Memula dah g SINI. Pastu minggu berikut nyer g lagi. Tapi kali nie x sampai atas pun. Dekat area Goh Tong ja. Kita g ngan angah & achik sebab ada jemputan kawin kan. Kitaorg gerak dalam kul 12tgh macam tue. Kul 1 sampai lah kami di Goh Tong Sport Club. Kitaorg x tahu plak yang kat Genting pun ada Strawberry Park. Dalam kete dah teruja nak g. Maklum slalu dengar Stawberry ada dekat Cameroon Highland ja.





Habis aktiviti makan2 kat kenduwi kawin. Kitaorg pun balik KL. Otw nak turun alang call tanya kami kat ne. Then alang cakap nak blanje tgk wayang citer harry potter. Wowww !! teruja wei. Jadi set nak jumpa kat Wangsa Walk. Mmg x di rancang. Payah jugak nak jumpa alang skg, Maklum lah, sibuk mengalah kan Menteri.





So, bila dah dapat tix Harry Potter, ada lagi masa sejam lebih. Apa lagi alang buat idea giler2 dia ajak g Karokss. Dah lah kitaorg ngan baju kurung. Tapi sebab kan alang excited dapat jumpa kitaorg sumaaaa, alang blanja lagi karoks laks kat Superstar Karaoke. Melalak lah kitaorg sampai rasa sejam macam x cukup ja. Macam2 versi nyanyian yg terhasil. YY sempat jugak lah mensumbangkan lagu wajib ( apakah lagu wajib ituuuuuu,.. lalalalala ).






Masa tgk Harry Potter, mulut YY nie x brenti bertanya. Maklum x pernah follow Harry Potter nie,so agak x faham di situ.

eh, dia nie jahat ke baik.

owh, sape tue,.apa kena mengena ngan Harry.

Lah, nape magik dia camtue.


Owh, nie sekolah magik ke,..


Hahahaha, yang jadi mangsa adalah alang ngan Achik yang duk sebelah kiri ngan kanan kitaaa. Semua yg menonton mmg mengikuti dari awal Harry Potter nie. YY ja yang jadi orang bengong jap. ekekekeke.

Nak tahu nie adik-beradik asli ke tidak, citer ada kat SINI


Thanks alang, sebab celebrate besday along ngan achik. LOVE U Laaaaaah !!!!. Happening nyerrrr. Nak Hadiah,.. Hihihihihi !!!! Slalu benda yang x dirancang mesti jadi punyer. Tapi rancang bagai nak rak mesti last min x jadi. Tue ygg blasah sehari pakai baju kurung, kalau x mesti dah bawak baju spare kan, kan , kan,.. xmo tuduh melulu yerrrr.

Sekian, Peace No War !!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah