Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Sebelum ke Selepas | Cuti Raya

Assalammualaikum *___*,

Hadoi, lagi lebih kurang 2mingu ja kita dah nak posa kan. X sabar rasa nyer. Tapi, biasalah kalau dah posa mestinak raya kan. Opis YY dah sibuk2 citer sape nak cuti sebelum raya, sape nak cuti selepas raya. Biasalah, bos mesti nak suh buat jadual cuti raya.

Kemungkinan raya tahun nie jatuh pada selasa, rabu dan khamis. So , sape yg sanggup nak keje Jumaat yg kejap je, maklum lah jumaat kan rehat lama. Berebut semua nak cuti selepas ( jumaat tue lah ). Nasib opis YY ada seorg Chinese, maybe dia leh cover opis sengsorg. Jumaat tue pasti x de keje pun. Kan masih ramai yg cuti. Berharap sangat yang PM kita istihar cuti pada Jumaat tue. Xde lah yg gaduh2 nak cuti. yang merisaukan, kalau Bos xbg sorang je keje Jumaat tue. Hadoiiiii, pening pale tau.






Yang pasti, YY akan amik cuti selepas, selepas rayaaa,... sebab YY nak ke SINI. Fuhhh !!! doakan semua berjalan lancar. AMIN.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah